Introductie

Bij Subtropisch Zwemparadijs Scheldorado is meer te beleven dan baantjes trekken. Er zijn glijbanen, whirlpools, een golfslagbad, een babyjungle, buitenbad en nog veel meer.

Ga naar de website van Subtropisch Zwemparadijs Scheldorado

Historie en populariteit

Op iedere eerste zaterdag van de maand is er ’s avonds een zwemdisco. Dit is een jarenlange traditie bij Scheldorado.

Locatie

Aan de voet van de Zeedijk ligt Subtropisch Zwemparadijs Scheldorado, in Terneuzen. Het zwempark is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Groot en klein, iedereen zal zich een hele dag vermaken bij Subtropisch Zwemparadijs Scheldorado. De allerjongste bezoekers kunnen lekker spetteren en spatteren in de babyjungle, waar het water is verwarmd tot 33 graden. Peuters zwemmen tussen de krokodillen, langs watervallen of nemen een kijkje in het piratenschip. Er zijn leuke speeltoestellen in dit ondiepe bad. Grotere kinderen en hun papa’s en mama’s bestormen het golfslagbad, gaan van de reuzeglijbaan of genieten van ‘bruisbal’. Buiten zijn de baden ook gescheiden: er is een apart peuterbad, zodat uw kleinste veilig kan spelen. Maar er is nog meer te ontdekken, zoals de ligweide, fonteinen, het kruidenbad en de aquajungle. Bij deze laatste zijn spannende klimroutes op een hoogte voor de echte durfal, een supersnelle glijbaan en nog meer. Wilt u gebruik maken van de zonnestudio, het kruidenbad of het Turks stoombad? Dat kan tegen bijbetaling. Er zijn twee horeacagelegenheden. Snacks, ijsjes, maaltijden en dranken haalt u bij de Bon Bini Bar. Voor een uitgebreide luxe maaltijd kun u terecht bij het Restaurant. Aansluitend treft u een zonnig terras. Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Subtropisch Zwemparadijs Scheldorado een zwemdisco. Een echte DJ draait zijn plaatjes en er zijn gave lichteffecten. De zwemdisco kost niets extra’s. Het zwempark is het gehele jaar door geopend, zeven dagen per week. Alleen tijdens de feestdagen gelden andere openingstijden.

Stats & tags


Terneuzen, Zeeland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling