Introductie

Sportfondsenbad Delft staat garant voor heel wat uurtjes zwemplezier. Het grote wedstrijdbad en het kleinere instructiebad zijn hier uitermate geschikt voor. Maar het zwembad biedt bezoekers meer. Zo is er een sauna, een stoombad en een zonnestudio, een duikplank, bubbelbank, spuitpalen, onder waterexplosies, een waterglijbaan en een koud dompelbad. Ook de rustruimte, het buitenterras en de gezellige horecagelegenheid ontbreken niet in dit zwembad. Het complex maakt gebruik van een zoutoplossing om het water te zuiveren, in plaats van chloor. Sportfondsenbad Delft heeft alles wat er van een zwembad wordt verwacht. Hier kunnen gasten in- en ontspannen.

Ga naar de website van Sportfondsenbad Delft

Historie en populariteit

Sportfondsenbad Delft is het op één na oudste zwembad van Nederland, want op 15 februari 1936 vond de officiële opening van dit zwembad al plaats. Al sinds de oprichting is het zwembadencomplex een enorm succes. In het jaar van oprichting, namen al bijna 94.000 mensen in het zwembad een duik. En dit bezoekersaantal bleef maar groeien door de jaren heen. Vandaag de dag verwelkomt het zwembad mensen van 0 tot 100 jaar. Scholen, kinderen, bejaarden, clubs, families, iedereen is welkom.

Locatie

Sportfondsenbad Delft is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vanwege de centrale ligging is deze stad uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het zwembad is eveneens prima te bereiken voor iedereen die met eigen vervoer reist.

Programma / activiteiten

Sportfondsenbad Delft biedt naast de talloze waterfaciliteiten voor recreatief zwemmen zoals instructiebad met spelmateriaal, onderwater explosies, bubbelbaden, een glijbaan en wedstrijdbad ook een gevarieerd aanbod met wateractiviteiten. Bezoekers kunnen kiezen voor banen zwemmen, ouder en kind zwemmen, zwemlessen, trim zwemmen, aquajoggen, aquarobic of senioren zwemmen.

Daarnaast beschikt het zwembad nog over een horecagelegenheid waar gasten tussen het zwemmen door even bij kunnen komen, kunnen kletsen en tegelijkertijd wat kunnen eten. Er is een zonnecentrum voor wie een lekker zomers tintje op wil doen en ook de sauna is een welkome afwisseling in het zwembad. Behalve sportieve inspanningen biedt Sportfondsenbad Delft zodoende ook genoeg ontspanning.

Stats & tags


Delft, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling