Introductie

Sportfondsenbad Beverwijk is een zwembad dat tot in de wijde omgeving populair is. Het zwembad is voorzien van een overdekt 50 meterbad dat bestaat uit 6 banen, ideaal voor wedstrijdzwemmers. De diepte van het bad loopt op van 1.20 tot 3,50 meter. Voor recreatieve zwemmers is er eveneens een bassin met diverse spelmaterialen. Daarnaast is er een waterglijbaan, een lage en een hoge duikplank voor de echte durfals. Een gezellige horeca grenst direct aan het zwembad. Hier kunnen bezoekers terecht voor een drankje en/of een snack. Sportfondsenbad Beverwijk is geliefd bij alle leeftijden.

Ga naar de website van Sportfondsenbad Beverwijk

Historie en populariteit

Sportfondsenbad Beverwijk is al sinds zij de deuren heeft geopend voor publiek de thuishaven van diverse watersportverenigingen. Wedstrijdzwemmen, duiken, waterpolo, het kan en gebeurt hier allemaal. Daarnaast mag het zwembad jaarlijks ook vele recreanten verwelkomen. Vooral groepjes kinderen en gezinnen brengen dikwijls een bezoekje aan hun favoriete zwembad.

Locatie

Sportfondsenbad Beverwijk is gelegen in de provincie Noord-Holland, in de gemeente Midden-Kennemerland. De stad Beverwijk is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het Station vertrekken geregeld bussen naar diverse bestemmingen. Het zwembad is met eigen vervoer eveneens uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Sportfondsenbad Beverwijk heet zowel recreatieve zwemmers welkom, als verenigingen en wedstrijdzwemmers. Het zwembad is uitgerust met een 50-meterbad, een instructiebassin, twee duikplanken en een waterglijbaan. Voor kinderen zijn er diverse spelmaterialen op het water beschikbaar en de aangrenzende horeca biedt bezoekers een hapje en een drankje.

Het zwembad heeft een gevarieerd zwemprogramma beschikbaar. Zo worden er zwemlessen gegeven, maar kan men ook leren snorkelen. Daarnaast is er voor iedere doelgroep wel een activiteit te vinden of te ondernemen. Zwangerschapzwemmen, banen zwemmen, dames zwemmen, aquasporten, zwemmen voor buitenlandse vrouwen, kies maar uit. Daarnaast organiseert Sportfondsenbad Beverwijk iedere laatste zondag van de maand ontbijten en zwemmen.

Stats & tags


Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling