Introductie

Zwemmen is een prima manier om aan je conditie te werken. En dat geldt zeker wanneer je gaat zwemmen in het Sportfondsenbad Nijmegen Oost. Aquarobics, oftwel aerobics maar dan in het water, Aquajogging, jogging maar dan in het water en Senior Aqua Fit zijn methodieken speciaal ontwikkeld om aan je gezondheid en conditie te werken in het water. Maar er is meer in het Sportfondsenbad Nijmegen Oost. Zo kunnen zwangere vrouwen er voor eventjes vergeten welk gewicht ze dagelijks mee moeten zeulen en in het water een staat van gewichtloosheid ervaren tijdens het zwangerschapszwemmen. En eenmaal geboren kunnen de kleintjes in het Sportfondsenbad Nijmegen Oost terecht bij Jip’s Spartelclub. Kortom, voldoende activiteiten voor recreanten en sportievelingen.

Ga naar de website van Sportfondsen Nijmegen-Oost

Historie en populariteit

Jaarlijks weten vele sportievelingen en recreanten hun weg naar het Sportfondsenbad Nijmegen Oost te vinden. Om fit te worden, om aan de conditie te werken, of om gewoon lekker ontspannen baantjes te trekken. Wat de reden ook is, in het Sportfondsenbad Nijmegen Oost kun je altijd terecht.

Locatie

In Nijmegen is naast het Sportfondsenbad Nijmegen Oost nog voldoende te beleven op andere gebieden. Een dagje zwemmen combineren met een dagje winkelen in Nijmegen is bijvoorbeeld een goede combinatie. Nijmegen kent daarnaast als een van de oudste steden van ons land een bijzonder mooie binnenstad. En ook een aantal musea besteedt aandacht aan het rijke verleden van de stad die in de Romeinse tijd als Noviomagum bekend stond. En voor wie een keer een ander zwembad wil proberen dan het Sportfondsenbad Nijmegen Oost zijn er ook nog het Sportfondsenbad Nijmegen West, het Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg en het Sportfondsenbad Goffertbad. Allemaal hebben ze hun eigen unieke kenmerken en specialiteiten en activiteiten, maar een ding hebben ze gemeen, en dat is dat het er heerlijk zwemmen is.

Programma / activiteiten

In Sportfondsenbad Nijmegen Oost is ook horeca aanwezig, zodat ook de inwendige mens niet tekort hoeft te komen. En dat is wel zo prettig, want zwemmen maakt nu eenmaal hongerig en dorstig.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling