Introductie

Vergaderen en zwemmen. Het is wellicht niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar toch kan het wel degelijk. Bij Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg kan tijdens een lange vergadersessie een zwemmoment ingebouwd worden om weer even lekker fit te raken voor de tweede helft van de vergadering. Maar er kan natuurlijk veel meer in het Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg. Wat te denken van Aquarobic, een aerobiccursus maar dan in het water. Of Aquajoggen, een heerlijk manier om lekker fit te worden. Iets dat eveneens geldt voor Watergymnastiek 50+, dat speciaal voor senioren ontwikkeld is. Daarnaast kunnen ook zwangere vrouwen een moment van gewichtloosheid ervaren tijdens het speciale zwangerschapszwemmen en is er voor de allerkleinsten baby- en peuterzwemmen. Voldoende te beleven dus in het Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg.

Ga naar de website van Sportfondsen Nijmegen-Dukenburg

Historie en populariteit

Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg voldoet gezien de jaarlijkse bezoekersaantallen zeker aan een behoefte. Niet alleen Nijmegenaren weten hun weg te vinden naar Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg, ook bewoners uit de regio komen graag naar het zwembad om aan hun conditie te werken of om gewoon even lekker te ontspannen.

Locatie

Nijmegen is natuurlijk meer dan alleen het Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg. Een dagje zwemmen is dan ook prima te combineren met bijvoorbeeld een dagje shoppen in het mooie centrum van de stad. Het feit dat Nijmegen een van de oudste steden van ons land is maakt dit centrum niet alleen tot een mooie plek om te winkelen, het maakt het centrum ook tot een interessante plek om te bezichtigen. Het rijke verleden van de stad is overigens niet alleen op straat zichtbaar, een aantal musea besteedt eveneens aandacht aan de historie van de stad die in de Romeinse tijd bekend stond als Noviomagum.

Programma / activiteiten

Zwemmen maakt hongerig en dorstig. Dat zal iedereen die wel eens een baantje trekt beamen. Daarom is het goed te weten dat er ook een horecafaciliteit aanwezig is in het Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg.Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg voldoet gezien de jaarlijkse bezoekersaantallen zeker aan een behoefte. Niet alleen Nijmegenaren weten hun weg te vinden naar Sportfondsenbad Nijmegen Dukenburg, ook bewoners uit de regio komen graag naar het zwembad om aan hun conditie te werken of om gewoon even lekker te ontspannen.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling