Introductie

Speelpark De Swaan is een waar paradijs voor kinderen. Het speelpark, dat is gelegen midden op het Noord Hollandse platteland, beschikt over een speeltuin, een liedjesbos waar zich bewegende poppen bevinden, een speelbos, een zandspeeltuin, een skelterbaan en waterfietsen. Kinderen van 2 tot en met circa 12 jaar kunnen zich in Speelpark De Swaan helemaal uitleven op alle speeltoestellen. Maar, ook ouders, begeleiders en/of grootouders hoeven zich hier geen seconde te vervelen.

Ga naar de website van Speelpark de Swaan

Historie en populariteit

Speelpark De Swaan is al weer heel wat jaartjes een begrip in zowel Oudkarspel, als in de wijde omtrek van de gemeente Langedijk. Omdat het speelparadijs centraal is gelegen, dus goed te bereiken, en daarnaast beschikt over vele activiteiten en faciliteiten, is het populair bij jong en oud. Kinderen van alle leeftijden, families, grootouders, groepen, bedrijven, instellingen en recreanten weten het speelpark jaarlijks weer te vinden.

Locatie

Speelpark De Swaan is gelegen in de plaats Oudkarspel, gemeente Langedijk, provincie Noord Holland. Vanwege de centrale ligging, direct aan de snelweg Schagen – Alkmaar, is het park goed met eigen vervoer te bereiken. Het speelpark is te vinden in Recreatiegebied Geestmerambacht, naast bungalowpark/camping Molengroet. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Speelpark De Swaan beschikt over veel speelmogelijkheden. Kinderen van 2 tot ongeveer 12 jaar kunnen hier racen, spelen, ravotten, klimmen, glijden en nog veel meer. Het park is een waar speelparadijs. De speeltuin beschikt over onder meer een airtrampoline, een skelterbaan, zowel voor peuters & kleuters, als voor de wat oudere jeugd, waterfietsen, het speelbos met glijheuvel en de zandspeeltuin met een heus piratenschip. Het liedjesbos is een soort van sprookjesbos, gebaseerd op kinderliedjes, zoals ‘Twee Beren’, ‘Drie kleine kleutertjes’, ‘Elsje Fiederelsje’ en ‘Schaapje heb je witte wol’. In het overdekte gedeelte kan men poolbiljart spelen, darten, sjoelen of lasergamen en er is eveneens een aparte teken- en kleurhoek aanwezig.

In Speelpark De Swaan wordt op meerdere plaatsen iets te eten en te drinken aangeboden, er is een ijscorner met ruim 20 verschillende soorten schepijs, en in de speciale hapjeshal kan men genieten van een heerlijk buffet. Voor groepen, familiedagen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en scholen zijn diverse groepsarrangementen samengesteld. Een dagje Speelpark De Swaan is een uitstekende keuze voor een gezellig dagje uit!

Stats & tags


Oudkarspel, Noord-Holland, Nederland
Buitenspeeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling