Introductie

De Splinter is onderdeel van een gratis openluchtspeelpark van maar liefst zeven voetbalvelden groot. Kom spelen op het pirateneiland, in het zwembad, in de kinderboerderij of de speelstraat.

Ga naar de website van Speelpark de Splinter

Historie en populariteit

De Splinter is onderdeel van het Henri Dunantpark, een park in het noorden van Eindhoven. In 1972 werd gestart met de aanleg ervan. Het park is rijk aan flora en fauna: er is een grote diversiteit in boomsoorten en er leven -naast konijnen en egels- heel veel verschillende vogels.

Locatie

In het Brabantse Eindhoven ligt speelpark de Splinter. Het park is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Programma / activiteiten

Wil je een dag een echte piraat zijn? Kom dan het ruige pirateneiland bij de Splinter verkennen. Enter het piratenschip, klim in de touwladders, brug en netten. Schip ahoi! Kinderen die van sporten houden, zijn hier ook aan het juiste adres. Er is een basketbalveld, een voetbalterrein en je kunt ook een duik nemen in het zwembad. Het bad is maximaal 50 cm diep, waardoor het geschikt is voor zelfs de allerkleinste bezoekers. Er zijn diverse waterspeeltoestellen in het bad. Er is ook een peuterhoek. Hier kunnen de kleintjes zich vermaken met toestellen die zijn afgestemd op hun leeftijd. Zo hebben ook zij een rustig en veilig plekje om te spelen. De kinderboerderij is in trek bij alle leeftijden. De dieren zijn gewend aan bezoekers en zijn handtam. Grotere kinderen kunnen een hut in elkaar timmeren of het klimfort bestormen. Heb je nog tijd over? Je kunt hier ook nog levensgroot dammen en schaken, computeren of je laten schminken. De Splinter is van dinsdag tot en met zondag open. Alleen op zondag betaal je entree. De rest van de week speel je hier gratis!

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling