Introductie

De Ballon is een overdekt speelparadijs waar kinderen van 2 tot 10 jaar zich eindeloos kunnen vermaken. Een spannend parcours van drie verdiepingen hoog voor de oudsten en een aparte speelhoek voor de allerkleinste bezoekers.

Ga naar de website van Speelparadijs De Ballon

Historie en populariteit

Overdekt speelparadijs De Ballon opende haar deuren op 21 april 2000.

Locatie

Tussen Roermond en Sittard, tegen de Duitse grens aan, ligt Speelparadijs De Ballon. Met de auto is het overdekte speelpark prima bereikbaar. De bus stopt op 14 minuten loopafstand.

Programma / activiteiten

Bij overdekt Speelparadijs De Ballon vindt u een drie verdiepingen hoog parcours. Kinderen van 5 tot en met 9 jaar kunnen hier klimmen, klauteren, glijden, springen en rennen. Er zijn tunnels, klauternetten en klimwanden voor de durfals. Voor de jongere bezoekers is een aparte speelruimte gecreëerd. Speciaal voor de peuters is er een ballenbak, kralentafel, glijbaan en nog meer te ontdekken. In tegenstelling tot de meeste andere overdekte speelparadijzen in Nederland, is De Ballon wel open op warme zomerdagen. Het Speelparadijs beschikt namelijk over een airco, waardoor de temperatuur het hele jaar door vrij constant is. Ouders, opa’s en oma’s of andere begeleiders installeren zich op het terras. Hier zijn drankjes, snacks en hapjes verkrijgbaar. Vanaf het overdekte terras heeft u uitzicht op uw spelende kroost. De Ballon is tijdens schoolvakanties alle dagen geopend. Buiten de vakanties om kan er op woensdag, vrijdag en in het weekend gespeeld worden. Natuurlijk kun je hier ook je kinderfeestje houden. Alle kindjes krijgen dan een cadeautje, allerlei lekkers en jullie kunnen de hele dag spelen in het Speelparadijs.

Stats & tags


Echt, Limburg, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling