Introductie

Speelboerderij De Hooiberg staat garant voor een hele dag speelplezier. Er kan zowel binnen als buiten gespeeld worden en je komt natuurlijk boerderijdieren tegen. Volwassenen en kinderen tot 2 jaar gratis.

Ga naar de website van Speelboerderij de Hooiberg

Historie en populariteit

Historie en populariteit onbekend.

Locatie

Speelboerderij De Hooiberg in het Brabantse Bladel en is met de auto prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Station Bladel en bevindt zich op een kwartier loopafstand. Het speelparadijs ligt in een groene landelijke omgeving.

Programma / activiteiten

Of het nou giet van de regen, of de mussen vallen van de hitte van het dak. Het hindert allemaal niks, want bij Speelboerderij De Hooiberg kan zowel binnen als buiten naar hartenlust gespeeld worden. Buiten is een grote speeltuin met houten speeltoestellen, een enorm springkussen en trampolines. Maar dat is nog niet alles. Er zijn tractoren waar je op kunt rijden en een crossbaan voor de grappige driewielers, klimnetten, glijbanen en een zonnig terras. Hier kunnen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s genieten van een kopje koffie en wat lekkers, terwijl zij hun kroost in de gaten kunnen houden. Ook aan de kleinere bezoekers is gedacht. Zij hebben een eigen speelplek buiten, waar zij veilig hun gang kunnen gaan. Een speelboederij kan natuurlijk niet zonder dieren. Er zijn er dan ook heel wat te zien: koeien, schapen en nog meer. Geen paniek als het regent: er is een spannend overdekt speelparadijs. Compleet met avontuurlijk klim- en klauterparcours, ballenbak, bouw- en knutselhoek en ontdekkasteel. Er is tevens horeca aanwezig. De Hooiberg is buiten de schoolvakanties open op woensdag, vrijdag en het weekend. In de vakantieperiode dagelijks geopend. Kinderen tot en met 1 jaar en volwassenen mogen gratis naar binnen. Er zijn arrangementen te boeken zoals het opa’s/oma’s arrangement en verschillende kinderfeestjes. Reserveer uw bezoek om teleurstelling te voorkomen.

Stats & tags


Bladel, Noord-Brabant, Nederland
Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling