Introductie

Snow & Co is de grootse indoor skibaan van ons land. Naast de banen voor ski- en snowboardlessen, vind je hier een wintersportwinkel van maar liefst 1500 m2 groot.

Ga naar de website van Snow&Co

Historie en populariteit

Over de populariteit en de geschiedenis van het wintersportparadijs is niets bekend.

Locatie

Ten zuidwesten van de stad Groningen ligt Snow & Co, in de plaats Roden. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het wintersportparadijs uitstekend bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op vijf minuten loopafstand. Een combinatie met een bezoek aan Groningen is een aanrader. De stad herbergt kunst, cultuur, leuke boetieks en een prachtige historische kern.

Programma / activiteiten

Welkom bij het grootste overdekte skicentrum van Nederland: Snow & Co. Naast de twee lesbanen, is hier een squashbaan en een enorme winkel met alles op het gebied van wintersport. Ideaal bij de aanschaf van skischoenen, ski’s en snowboardmateriaal: je mag alles testen op een van de banen. Zo voorkom je een aankoop waar je later spijt van krijgt. Je kunt bij Snow & Co voor allelrei lessen terecht, of je nou beginner bent of gevorderd. Voor kids zijn er speciale kinderklasjes, waarbij je voor de snowboardlessen minimaal 10 jaar zijn. Voor skiën geldt de leeftijd vanaf 6 jaar. Ook kun je hier je verjaardagsfeestje houden. Voor de allerkleinsten is er de IJsbeer en Pinguinclub. Kindjes vanaf 4 jaar raken op een leuke manier vertrouwd met skiën.
Heb je je eigen materiaal? Dan kun je die bij Snow & Co brengen voor onderhoud en reparaties. Wintersportmateriaal is hier ook te huur. De winkel is alleen op donderdagavond geopend. Het lescentrum is open van maandag tot en met donderdag. Hiernaast open op aanvraag.

Stats & tags


Roden, Drenthe, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling