Introductie

In de internationale racewereld geniet Silverstone grote bekendheid als racecircuit. Het Engelse circuit, waarop onder andere Formule 1 wedstrijden worden verreden, heeft al vele kampioenen gemaakt en aan nog meer illusies een einde gemaakt. Maar waar Silverstone in Engeland een plek is voor de grote racers der aarde, kunnen minder talentvolle wannabee snelheidsduivels terecht bij het gelijknamige kartcentrum in Zwanenburg, halfweg Amsterdam en Haarlem. En voor wie geen aspiraties heeft om de nieuwe Sebastian Vettel of Jenson Button te worden kan hier ook gewoon terecht voor een lekker potje lasergamen.

Ga naar de website van Silverstone Karting, Lasergames & Partycenter

Historie en populariteit

Art Ingels is de grondlegger van de kart. De voormalige Hot Rod racer en raceauto bouwer ontwikkelde de eerste kart in 1956 Californië. En als spoedig verspreidde het kartvirus zich ook uit over Europa en Nederland. Inmiddels zijn er ruim vijftig indoor kartbanen en bijna vijftien outdoor circuits waar de kleine racemonsters over heen scheuren.

Locatie

Silverstone Indoorkarting, Lasergame en Partycenter ligt in Zwanenburg, het dorp dat vooral bekend is vanwege zijn ligging aan de Polderbaan en Zwanenburgbaan van Schiphol. Vanuit Zwanenburg is het een klein eindje naar zowel Haarlem als Amsterdam. Dus een paar ritjes karten of potjes lasergamen kunnen prima worden gecombineerd met een bezoekje aan de hoofdsteden van respectievelijk Noord-Holland en ons land. Hoewel er overigens geen noodzaak is om een van die steden te bezoeken. Silverstone Indoorkarting, Lasergame en Partycenter biedt namelijk genoeg vertier voor een lekker dagje uit. Want er is meer dan alleen karten en lasergamen.

Programma / activiteiten

Liefhebbers van dansprogramma’s kunnen aan hun eigen performance werken op de dansmachines van Machine Dance, ook wel bekend als Dance Dance Revolution. Een echte rage in Azië en de Amerika’s en nu ook aan het doorbreken in ons land. Andere activiteiten zijn bungee voetbal, sumo worstelen en het gladiatorspektakel. Spektakel genoeg dus voor een prima dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Stats & tags


Zwanenburg, Noord-Holland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling