Introductie

Zin in een avontuurlijke dag uit in het grootste overdekte speelparadijs van Nederland? Dan ben moet je bij SchatEiland Zeumeren zijn.

Ga naar de website van SchatEiland Zeumeren

Historie en populariteit

SchatEiland is een dochteronderneming van RGV Holding B.V. Zo’n 50 medewerkers maken het de bezoekers naar het zin. Het park is, ondanks dat dit het grootste overdekte speelparadijs van Nederland is (5.500 m2) , relatief jong. SchatEiland werkt nauw samen met andere attracties en bezienswaardigheden in Zeumeren.

Locatie

Het plaatsje Zeumeren ligt tussen de A1 en de N344, op slechts een kwartier rijden vanaf Amersfoort. Het park is goed bereikbaar met de auto. Het openbaar vervoer naar SchatEiland laat te wensen over. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij recreatiegebied Zeumeren.

Programma / activiteiten

Op zoek naar verborgen schatten, een reis terug in de tijd, een zoektocht naar goud, of stranden op een onbewoond eiland. Een dag SchatEiland is een dag avontuur op een plek waar je het idee hebt dat je op een zonovergoten eiland zit. Kinderen tot en met 12 jaar, kunnen zich hier naar hartenlust uitleven. Uitrusten kan binnen, maar ook buiten vind je een terras, zandstrand, zonneweide en speelattributen. Het avonturenparadijs is prachtig aangelegd met planten, gezellige hoekjes, watertjes waar je met bootjes kunt spelen. Je zou niet zeggen dat je je in een enorme hal bevindt, want het geheel ademt een gezellige sfeer uit. Door de vele raampartijen in het dak, schijnt het zonnetje hier altijd naar binnen. Voor de allerkleinste bezoekers is er ook van alles te ontdekken in de afgeschermde speelhoek. Zij kunnen blokkentorens bouwen, op de wipkip, of lekker aanrommelen in de zandbak. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals schminken. Het park is tijdens vakanties dagelijks geopend. Buiten vakanties is het park open op woensdag, vrijdag en in het weekend open. Ook op feestdagen kun je hier komen spelen.

Stats & tags


Voorthuizen, Gelderland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling