Introductie

Rosada Fashion Outlet is gelegen in Roosendaal en biedt maar liefst meer dan 80 winkels met topmerken en altijd kortingen van minimaal 30% tot maximaal 70%. Voor mode liefhebbers van bekende wereldmerken is dit dé shopspot. Bezoekers kunnen hier terecht voor dames- heren- en kindermode, lingerie, sportkleding, schoenen, tassen, accessoires en nog veel meer. Ook aan de inwendige mens wordt hier gedacht, want er zijn ook horecagelegenheden aanwezig in de shopstad.
Beleef ook de karakteristieke omgeving met unieke sfeer van Rosada Fashion Outlet.

Ga naar de website van Rosada Fashion Outlet

Locatie

Rosada Factory Outlet is gelegen in Roosendaal, provincie Noord-Brabant. Vanwege de gunstige ligging aan de snelweg, is de shopstad uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Bovendien beschikt de outlet store over voldoende parkeergelegenheid. Wie met het openbaar vervoer reist, kan vanaf het NS Station Roosendaal de bus of (trein)taxi nemen.

Programma / activiteiten

Wie gek is op winkelen en niet teveel wil betalen voor wereldmerken, is bij Rosada Fashion Outlet helemaal aan het juiste adres. Daar vind je merkkleding voor heren- dames- en kinderen, schoenen, sieraden, tassen, sportkleding, accessoires en meer. Maar liefst 100 nationale en internationale topmerken staan hier gepresenteerd. En er wordt geshopt met altijd minstens 30% korting. Dat winkelen hongerig maakt, weten ze eveneens bij Rosada. Daarom zijn er diverse horecagelegenheden waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd in het shoppingcenter en geregeld is er op zondag voor jong en oud entertainment. Ook tijdens de vakantieperiode kunnen mensen van alle leeftijden deelnemen aan diverse activiteiten tijdens hun shopdagje Rosada Fashion Outlet.

Stats & tags

0

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 10:00u-18:00u
Dinsdag: 10:00u-18:00u
Woensdag: 10:00u-18:00u
Donderdag: 10:00u-18:00u
Vrijdag: 10:00u-18:00u
Zaterdag: 10:00u-18:00u
Zondag: 10:00u-18:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling