Introductie

Tijdens een Rondvaart Veluwemeer ontdekken gasten de wondermooie wereld die het Veluwemeer heet. Er worden rondvaarttochten georganiseerd in combinatie met een bezoek aan één van de stadjes die aan het meer zijn gelegen. Een wandeling door Elburg, de Boulevard, de markt en het Dolfinarium in Harderwijk zijn hier enkele voorbeelden van. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen uit verschillende speciale tochten, zoals een Randmeren Eilandentocht of een vaartochtje om IJsseloog, een nieuw aangelegd eiland in het Ketelmeer. Ook voor feesten en partijen is een Rondvaart Veluwemeer, verzorgt door Rondvaarten Veluwemeer het adres!

Ga naar de website van Rondvaart Veluwemeer

Historie en populariteit

De prachtige rondvaarten over het mooie Veluwemeer worden al jaren verzorgd door de rondvaartschepen Isis en Osiris van André en Jeanne Bouwman. Met vertrek vanaf Biddinghuizen nemen zij passagiers mee naar onder meer het Ketelmeer, Elburg en Harderwijk. Hun enthousiaste manier van ontvangen, vertellen en organiseren in combinatie met hun jarenlange ervaring dragen bij aan de populariteit van de vaartochten. Jaarlijks mogen zij vele groepen, dagjesmensen, toeristen en gezinnen (opnieuw) verwelkomen tijdens een Rondvaart Veluwemeer.

Locatie

Rondvaart Veluwemeer vertrekt vanuit Biddinghuizen, een gemeente tussen Elburg en Harderwijk, in de provincie Flevoland. Wie met eigen vervoer komt, kan eerst de borden Walibi Holland volgen en na dit attractiepark de bordjes Rondvaarten Veluwemeer. Nabij de aanlegsteiger kunnen bezoekers parkeren. Met het openbaar vervoer is de locatie moeilijk te bereiken.

Programma / activiteiten

Een reguliere Rondvaart Veluwemeer duurt ongeveer 1 uur. Bezoekers worden rondgevaren over het schitterende Veuluwemeer en omstreken. Behalve rondvaartjes van een uur, zijn er ook speciale rondvaarttochten, waarbij gasten een halve dag, middag of avond gaan varen in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan Harderwijk, Spakenburg of Elburg. Dagtochten, zoals een rondvaart met een excursie naar de Fruitkweker of een vaartocht onder leiding van een ervaren gids behoren ook tot de mogelijkheden van Rondvaarten Veluwemeer.

Regelmatig worden er eveneens leuke activiteiten georganiseerd, zoals een Paasbrunch terwijl er gevaren wordt tijdens de paasdagen. Daarnaast is een Rondvaart Veluwemeer in combinatie met bruiloften, feesten, bijeenkomsten of familiedagen tevens een uitstekende keuze.

Stats & tags


Biddinghuizen, Flevoland, Nederland
Cultuur, Rondvaart

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling