Introductie

Ontdek het idyllische waterdorp door middel van een Rondvaart Giethoorn. Geniet van de prachtige natuur, het water en de nostalgische boerderijtjes en stap aan boord van Rondvaart Zuideinde. Deze rederij biedt reguliere vaartochten, waarbij passagiers ruim een uur op het water varen. Daarnaast worden er tevens verschillende arrangementen aangeboden en kunnen vaartochten gecombineerd worden met bijvoorbeeld een fietstocht. De rederij heeft diverse fietsroutes met wisselende afstanden klaarliggen. Via Rondvaart Zuideinde kunnen bezoekers ook een fluisterbootje huren en aan de hand van een speciale vaarroutekaart hun eigen route uitstippelen. Een Rondvaart Giethoorn is bijzonder geschikt voor het hele gezin.

Ga naar de website van Rondvaart Giethoorn

Historie en populariteit

Al meer dan tien jaar is het rondvaartbedrijf dat de Rondvaart Giethoorn organiseert actief. Jos en Corry van der Zande ontvangen op een gastvrije en gezellige wijze hun gasten en bieden hen alle comfort met hun boten. Elk jaar trachten zij zoveel mogelijk nieuwe dimensies toe te voegen aan het bedrijf, waarbij continu de wens van de gasten centraal staat. Dat zij tot het uiterste gaan in het realiseren van deze wensen, blijkt wel uit de bezoekersaantallen. Jaarlijks mag Rondvaart Zuideinde duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland verwelkomen. Kinderen, volwassenen, ouderen, groepen, gezinnen, vrijgezellen, van jong tot oud wordt de Rondvaart Giethoorn beleefd.

Locatie

Rondvaart Zuideinde bevindt zich in Giethoorn, een dorp in de gemeente Steenwijkerland, in de provincie Overijssel. De opstapplaats is goed bereikbaar met eigen vervoer vanuit alle delen van het land en het bedrijf beschikt, zowel voor auto’s als voor bussen, over een ruime parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Tijdens een Rondvaart Giethoorn worden bezoekers getrakteerd op een unieke vaartocht door het schitterende dorp. De rondvaart duurt ongeveer vijf kwartier en deskundige gidsen aan boord wijzen gasten op de mooiste plekjes en vertellen alles over de historie van het dorp. Ook voor buitenlandse toeristen is dit goed te volgen, want het verhaal kan op verzoek in het Engels, Duits, Frans en zelfs in het Spaans worden verteld.

Naast de reguliere rondvaart is het eveneens mogelijk de tocht uit te breiden met een tocht door het natuurgebied De Wieden, maar bezoekers kunnen ook hun eigen route uitstippelen door het huren van een fluisterbootje. Rondvaartbedrijf Zuideinde biedt tevens voor groepen vele mogelijkheden. Wie op zoek is naar een unieke locatie voor een familie uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitstapje, heeft dit met een speciaal arrangement tijdens een Rondvaart Giethoorn absoluut gevonden.

Stats & tags


Giethoorn, Overijssel, Nederland
Cultuur, Rondvaart

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling