Introductie

Een Rondvaart Aalsmeer met De Westeinder Rondvaart is meer dan alleen een tochtje over het water. Bezoekers gaan op ontdekkingsreis en worden mee teruggenomen naar het ontstaan van de gemeente Aalsmeer en zijn plassen. Met de open boten varen gasten door een uniek gebied met eilandjes, natuur en cultuur. Behalve regulieren rondvaarten, zijn er ook arrangementen en kunnen de boten ook worden besproken voor bijvoorbeeld verjaardagen of bedrijfsfeesten, waarbij tevens de mogelijkheid aanwezig is om gebruik te maken van het Westeinder eiland op de Westeinderplassen. Waarvoor men ook kiest, een Rondvaart Aalsmeer of een besloten feestje, na afloop heeft iedereen een compleet andere indruk van Aalsmeer gekregen.

Ga naar de website van Rondvaart Aalsmeer

Historie en populariteit

Hoelang de Westeinder Rondvaart al boottochten door de wateren in en rondom Aalsmeer verzorgt, is niet exact bekend. Dat het een populaire attractie van deze gemeente is, is niet onopgemerkt gebleven. Jaarlijks stappen duizenden bezoekers aan boord van de comfortabele open boten om te genieten van al het moois dat Aalsmeer vanaf het water heeft te bieden. Een Rondvaart Aalsmeer leent zich prima voor een feestje of familie/bedrijfsuitstapje en is tevens geschikt voor alle leeftijden.

Locatie

De Westeinder Rondvaart is te vinden in Aalsmeer, een gemeente in de provincie Noord-Holland. De opstapplaats is gelegen midden in het centrum. Wie met eigen vervoer komt, kan de borden Parkeren Centrum volgen. Er zijn gratis parkeermogelijkheden naast de boot.

Programma / activiteiten

Met een open boot over de mooiste plassen van Nederland, de Westeinderplassen varen of een Rondvaart Aalsmeer in combinatie met een bezoek aan de Historische Tuin. De Westeinder Rondvaart biedt en verzorgt het allemaal. Het rondvaartbedrijf is dan wel de kleinste in de Randstad, maar zeker niet de minst leuke. Integendeel, tijdens een boottocht maken bezoekers kennis met het verleden en het heden van de plassen en Aalsmeer.

Behalve de reguliere rondvaarten zijn er ook aantrekkelijk combikaarten verkrijgbaar. Zo kunnen gasten een rondvaart combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de bloemenveiling Flora Holland. Daarnaast worden er door het seizoen heen speciale themarondvaarten georganiseerd, zoals een Seringentocht, fuiken ophalen met een beroepsvisser of een bezoek aan de drie schitterende eilanden, gelegen op de Westeinderplassen. Tot slot kan er tevens gekozen worden voor een borrel of BBQ aan boord of voor een lunch of High Tea tijdens een Rondvaart Aalsmeer.

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Cultuur, Rondvaart

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling