Introductie

Recreatieplas De Langspier is een heerlijke plek waar iedereen, van jong tot oud prima kan vertoeven tijdens een warme zomerdag. Het prachtige zandstrand, de fijne zwemgedeeltes en het heldere water zorgen voor ontspanning en vermaak. Naast relaxen op het strand of de groene ligweiden kunnen bezoekers ook actief deelnemen aan beachvolleybalwedstrijden, een balletje trappen op één van de voetbalveldjes of een balletje opgooien op de jeu de boule baan. Recreatieplas De Langspier beschikt eveneens over een grote speeltuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken en over een gezellig paviljoen met groot terras, waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Ga naar de website van Recreatieplas de Langspier

Historie en populariteit

Recreatieplas De Langspier in Noord Brabant is een schot in de roos geweest. Niet meer urenlang in de file, maar direct genieten van het strand tijdens zonnige dagen. Het recreatiegebied is in de zomer zeer populair bij families, groepen en toeristen die verkoeling zoeken, maar weet tijdens andere jaargetijden ook veel bezoekers te trekken vanwege de unieke ligging en de vele mogelijkheden.

Locatie

Recreatieplas De Langspier is gelegen in de gemeente Boxtel, provincie Noord Brabant. Met eigen vervoer prima te bereiken en het recreatiegebied beschikt over een groot parkeerterrein en een fietsenstalling.

Programma / activiteiten

De unieke eigen sfeer en de vele faciliteiten van Recreatieplas De Langspier zorgen voor een zorgeloos dagje uit. De frisse zandstranden en het heldere water nodigen menigeen uit voor een duik in het water. Er zijn zwemvlotten, ondiepe zwemgedeelten die zijn gemarkeerd door drijflijnen, ligbedden, parasollen, kleedhokjes, toiletten, groene ligweiden en natuurlijk het strand, waarvan een apart gedeelte als naturistenstrand dient. Daarnaast is er een kiosk, een cafetaria, een groot terras, een speeltuin en zijn er diverse sportveldjes.

Recreatieplas De Langspier is ook onder water bijzonder mooi om te zien. Daarom kan men tijdens de zomerperiode eveneens duiken in deze plas en genieten van de mooie wereld onder water. Daarnaast is Recreatieplas De Langspier een perfecte locatie voor groepsactiviteiten, bedrijfsuitstapjes, familiedagen en feesten en partijen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Stats & tags


Boxtel, Noord-Brabant, Nederland
Dieren & Natuur, Natuur

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling