Introductie

Recreatiepark ’t Lapje is de ideale bestemming voor een gezellig dagje uit. Trampolinespringen, tennissen, voetballen en midgetgolfen, hier kan het allemaal. Het park bestaat uit een binnen- en een buitengedeelte. De indoor speelplaats beschikt onder meer over klimtoestellen, schommelballonnen, een ballenbak, touwbrug en een spookhuis. Er zijn tevens mogelijkheden voor het huren van fietsen en skelters. En wie na alle activiteiten even uit wil rusten, kan hiervoor terecht op het terras of in de bar van Recreatiepark ’t Lapje.

Ga naar de website van Recreatiepark ’t Lapje

Historie en populariteit

Recreatiepark ’t Lapje in Burgh-Haamstede is alweer een poosje een begrip in Zeeland. Vooral tijdens de zomerperiode trekt het park vele toeristen en vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Het is een perfect uitje voor gezinnen, familiedagen, scholen en het vieren van verjaardagsfeestjes. Jaarlijks mag ’t Lapje vele bezoekers van klein tot groot verwelkomen.

Locatie

Recreatiepark ’t Lapje is gelegen in de provincie Zeeland en bevindt zich in de plaats Burgh-Haamstede in de gemeente Schouwen-Duiveland. Met eigen vervoer is het park prima te bereiken. Vanaf april tot november kan men hier dagelijks terecht en in de overige maanden iedere woensdag en zondagmiddag.

Programma / activiteiten

Recreatiepark ’t Lapje biedt niet alleen voor kinderen veel speelplezier, want ook volwassenen kunnen zich hier helemaal uitleven. Het park beschikt over tennisbanen en een midgetgolfbaan met 18 officiële wedstrijdbanen. Vanwege de variatie in moeilijkheid en lengte wordt er veel afwisseling in het spel gecreëerd. Het voetbalspel is voorzien van 11 voetbalveldjes en wie graag de lucht inspringt, kan terecht op één van twee trampolines.

Voor een warm of koud drankje is er de sfeervolle en gezellige bar. Daarnaast beschikt het park tevens over een terras met uitzicht over de golfbanen. Het park biedt eveneens skelterverhuur en aangezien de omgeving zich goed leent voor een fietstochtje, is het ook mogelijk om fietsen te huren bij Recreatiepark ’t Lapje.

Stats & tags


Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling