Introductie

Vermaak voor groot en klein: zwemparadijs, strandbad, midgetgolf, indoor speelpark en nog veel meer leuks! Kamperen of als daggast.

Ga naar de website van Recreatiepark Prinsenmeer

Historie en populariteit

Prinsenmeer is onderdeel van de Oostappen Groep Vakantieparken. Bij deze keten zijn tien topparken aangesloten.

Locatie

Direct aan natuurreservaat De Peel, ligt Recratiepark Prinsenmeer. Ten zuidoosten van Helmond in het Brabantse Asten om precies te zijn. Met de auto is het park uitstekend te bereiken. Dit geldt echter niet voor het openbaar vervoer. De bus stopt op een half uur loopafstand. Een bezoek aan het naastgelegen natuurpark is zeker de moeite waard.

Programma / activiteiten

Recreatiepark Prinsenmeer bestaat uit een camping, een tropisch zwemparadijs, een strandbad,speeltuinen, een indoor speelparadijs, sauna, midgetgolfbanen en het nostalgische Prinsenhof Plaza. Dit laatste is een sfeervol overdekt onderkomen voor horeca, winkeltjes en recreatiemogelijkheden, allemaal in Oud-Hollandse stijl. Tijdens Nederlandse schoolvakanties worden er regelmatig shows vertoond op het dorpsplein, zoals dans, cabaret en muziek. Ook Bingoavonden en karaoke-shows staan regelmatig op de planning. De luxe camping ligt om een 10 hectare grote recreatieplas heen. Er zijn fijne zandstranden, zonneweiden, fonteinen, speeltoestellen, waterfietsen en 2 enorme glijbanen. Ook zijn er mogelijkheden voor beachvolleybal en windsurfen. In het overdekte tropische zwembad is nasst zwemmen van alles te doen. Voor de allerkleinsten is er apart peuterbad, boxen, kindertoiletten en een kleuterglijbaan. Grotere kinderen vermaken zich op en met de 70 meter lange waterglijbaan, de stroomversnelling, spuittoestellen en het waterkanon. In het enorme indoor speelparadijs kunnen kids zich de hele dag vermaken met klimmen, springen, rennen en glijden.
Campinggasten hebben gratis toegang tot de meeste faciliteiten en activiteiten. U kunt de recreatieplas, indoor speelstad of het zwemparadijs ook als daggast bezoeken.

Stats & tags


Ommel, Noord-Brabant, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling