Introductie

Recreatieparadijs De Belhamel is een groot speelparadijs waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken op de vele speeltoestellen. De indoor speeltuin telt maar liefst zes verdiepingen met glijbanen, klim- en klautertoestellen, ballenbaden, springkussens, draaimolens en trampolines. De allerkleinsten tot 4 jaar kunnen in de aparte speelhoek terecht en het is ook mogelijk om lekker buiten te spelen. Het grote buitengedeelte is uitgerust met onder meer een waterspeeltuin, fietsbaan, schommels, klimrek, zandbak en mini voetbalveld. Voor de ouders en begeleiders zijn er diverse terrassen, een leestafel met boeken en zij kunnen gebruik maken van gratis WiFi. Recreatieparadijs De Belhamel is een leerzaam speelparadijs dat zorgt voor oneindig veel speelplezier.

Ga naar de website van Recreatieparadijs de Belhamel

Historie en populariteit

Recreatieparadijs De Belhamel was voorheen een akkerbouwbedrijf van Corné en Ria Bossers. Na tien jaar gewerkt te hebben in deze sector, besloten zij het roer om te gooien en de recreatieve branche in te gaan. De bedoeling was om in de witlofschuur een speelparadijs te bouwen, maar door brand werd de ruimte verwoest. Er werden nieuwe plannen gemaakt en op 13 januari 2002 openden het speelparadijs voor het eerst haar deuren. Door de jaren heen werd de speeltuin uitgebreid en werden ook nieuwe doelgroepen aangesproken. Het paradijs werd in 2009 met moderne bowlingbanen uitgebreid en in 2011 werd de Indoor Survival Hal opengesteld. Recreatieparadijs is populair bij jong en oud.

Locatie

Recreatieparadijs De Belhamel is gelegen in Lage Zwaluwe, een plaats in de gemeente Drimmelen, in de provincie Noord-Brabant. Het speelfestijn is met eigen vervoer goed te bereiken en wie reist met het openbaar vervoer kan vanaf het Centraal Station Breda of Rotterdam op de bus stappen die door Lage Zwaluwe rijdt.

Programma / activiteiten

Recreatieparadijs De Belhamel is voor jong en oud één groot speelparadijs. Omdat het paradijs beschikt over een binnen- en buitenspeelterrein, kunnen bezoekers zich hier onder alle weersomstandigheden helemaal uitleven. De Belhamel is zes verdiepingen hoog en iedere etage is uitgerust met de leukste speeltoestellen. Van het survivalspringkussen, het ballenbad, de draaimolen en de trampolines tot aan grote klim- en klautertoestellen, glijbanen en de grote uitkijktoren. Daarnaast beschikt het recreatieparadijs over een groot buitengedeelte met tal van speelattributen, een uitdagende survivelhal en over een moderne fluoriserende bowlingbaan.

Het recreatieparadijs is een uitermate geschikte locatie voor het vieren van een kinderfeestje. Er kan gekozen worden uit diverse arrangementen zoals een Belhamels Maxi feestje of een Belhamels Smulbox kinderfeestje. Ook voor scholen biedt het speelparadijs diverse interessante arrangementen en voor een gezellig dagje uit met vrienden, familie of collega’s, is Recreatieparadijs De Belhamel eveneens het adres. Er zijn genoeg leuke, uitdagende en sportieve arrangementen beschikbaar.

Stats & tags


Zwaluwe, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling