Introductie

Een dag Recreatieoord Binnenmaas is te kort! Er is zoveel te ontdekken: een speeltuin, kinderboerderij, een spannend wandelpad, een openluchtzwembad, jachthaven en een kleinschalig attractiepark. Een hapje eten doe je bij het pannenkoekenhuis of het restaurant.

Ga naar de website van Recreatieoord Binnenmaas

Historie en populariteit

De kinderboerderij van Recreatieoord Binnenmaas stamt uit 1983.

Locatie

Recreatieoord Binnenmaas ligt ten zuiden van Rotterdam in de plaats Mijnsheerenland. Het park is goed bereikbaar en er is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is Binnenmaas prima bereikbaar. Dordrecht bevindt zich op zo’n 10 km afstand. Een bezoek aan deze historische stad is zeker een aanrader als u in de buurt bent.

Programma / activiteiten

Ben je op zoek naar een dag uit voor het hele gezin? Dan is Recreatieoord Binnenmaas misschien iets voor jou. Jong en oud zullen zich hier prima vermaken. Er is een kinderboerderij, openluchtzwembad, een speeltuin, een avontuurlijk wandelpad, jachthaven, restauratie en een klein attractiepark. Hier vind je onder andere trampolines, raceauto’s, bestuurbare bootjes, skelters en een midgetgolfbaan. Voor deze activiteiten heb je muntjes nodig. Voor de speeltuin en het zwembad kunt u een dagkaart kopen. U betaalt dus per onderdeel apart. De kinderboerderij is gratis toegankelijk. Hier wonen kippen, varkens, een ezel, een pony, schapen, geiten, konijnen en nog meer dieren. In de jachthaven van Recreatieoord Binnenmaas kun je waterfietsen, kano’s en roeiboten huren. Van de botenhelling mag je gratis gebruik maken. Ook zijn hier vier vissteigers. Voor een klein bedrag haal je een visvergunning uit de automaat waar je de hele dag mee kunt vissen. Het water van het openluchtbad is verwarmd. Voor de jongste bezoekers van Binnenmaas is er een peuterbad en een spartelvijver met leuke waterspeeltjes. Oudere gasten vermaken zich in het grote bad met springplanken en vier waterglijbanen. De openingstijden en -dagen verschillen per activiteit.

Stats & tags


Mijnsheerenland, Zuid-Holland, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling