Introductie

Een zwembad, een sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie maken van het Rotterdamse recreatiecentrum Zevenkampse Ring een multifunctionele gelegenheid om te ontspannen. Het moderne zwembad, uitgerust met een heerlijk splash area, is een heerlijke plek om baantjes te trekken, maar ook om te Aquajoggen, te Aquarobicen of te Trimzwemmen. Daarnaast zijn er zonnebanken aanwezig, zodat het lichaam niet alleen gezond wordt door het zwemmen, maar ook een gezond kleurtje krijgt. Het Turkse stoombad en het bubbelbad zorgen voor optimale ontspanning. En omdat zwemmen nu eenmaal hongerig en dorstig maakt, biedt Brasserie de Ring de nodige versnaperingen om een sportief en ontspannen dagje prefect te eindigen.

Ga naar de website van Recreatiecentrum Zevenkampse Ring

Historie en populariteit

Jaarlijks weten vele Rotterdammers, maar ook mensen uit de wijde omtrek van de Maasstad, recreatiecentrum Zevenkampse Ring te vinden en te waarderen vanwege de multifunctionaliteit. Maar niet alleen de multifunctionaliteit maakt het recreatiecentrum populair onder de bezoekers, ook het feit dat de Zevenkampse Ring sterk inzet op maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgt voor veel waardering onder de recreanten en sportieve gasten.

Locatie

De multifunctionaliteit van recreatiecentrum Zevenkampse Ring maakt dat je hier meer dan prima terecht kunt voor een compleet verzorgd dagje uit. Van sportiviteit tot ontspanning en een afsluitend etentje, de Zevenkampse Ring verzorgt het compleet. Maar mocht je onverhoopt toch nog op zoek zijn naar een activiteit waarmee je een dagje zwemmen kunt combineren, dan hoef je je in een stad als Rotterdam natuurlijk niet druk te maken dat je er geen kunt vinden. Wat te denken van bijvoorbeeld een bezoek aan de Euromast. Vanaf een hoogte van 180 meter heb je een spectaculair uitzicht over de fantastische stad met zijn prachtige en vooral bedrijvige haven. Een haven die door middel van een rondvaart nog beter te bekijken is. Dus voldoende te beleven dus.

Programma / activiteiten

Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is naast een plek om te ontspannen ook de ideale plek voor een kinderfeestje. Piratenfeesten, junglefeesten, dansfeesten, je kunt het zo gek niet verzinnen of in de Zevenkampse Ring organiseren ze het. Alleen op woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Stats & tags


Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling