Introductie

Bij Recreatiecentrum Karba is het karten in het kwadraat! Wie zin heeft in een gezellig en actief dagje uit met vrienden, familie of het hele gezin, moet zeker eens bij dit recreatiecentrum een kijkje nemen. Bezoekers kunnen er racen op het circuit, op een minibike of in een kart, of lekker op het gemakje een balletje slaan op de midgetgolfbaan. De dag afsluiten met een gezellig etentje behoort eveneens tot de mogelijkheden. Er is voldoende vermaak voor alle leeftijden bij Recreatiecentrum Karba.

Ga naar de website van Recreatiecentrum Karba

Historie en populariteit

Recreatiecentrum Karba bestaat al weer een aantal jaartjes en is vanaf het allereerste moment een succes geweest. Het populaire circuit trekt veel bezoekers van alle leeftijden. Van groepen en gezinnen tot aan bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Tijdig reserveren bij Recreatiecentrum Karba wordt dan ook zeker aanbevolen.

Locatie

Het Recreatiecentrum Karba ligt net buiten Zwolle, in de provincie Overijssel. Het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen vanaf het NS station Zwolle de bus nemen. Ook met de auto is het recreatiecentrum goed te bereiken. Recreatiecentrum Karba beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Een dagje Recreatiecentrum Karba is een dagje vol spanning, avontuurlijke activiteiten, gezelligheid en, als men dat wenst, lekker eten. Alleen of met een groep, iedereen kan er terecht. In recreatiecentrum Karba kan men genieten van spectaculaire bezigheden als karten, minibike en midgetgolf, er is dus voor ieder wat wils. Het 500 meter lange circuit bezorgt jong en oud, man en vrouw de ultieme racebeleving. Ook kinderen kunnen op een aparte baan een rondje rijden in de speciale minikarts, die geschikt zijn voor kinderen vanaf zes jaar.

Voor wie het wat rustiger aan wil doen, is er aan de rand van de bosrijke omgeving het midgetgolfterrein met 18 Holes, waar in een ontspannen sfeer een balletje geslagen kan worden. Na gedane arbeid is het goed relaxen met een hapje en een drankje aan de gezellige bar of op het zonnige terras.

Het recreatiecentrum is ook zeer geschikt voor grotere groepen. Hiervoor zijn diverse uitdagende groepsarrangementen samengesteld. Het is een uitstekende locatie voor het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, kinderfeestje of familiedag. De groepsactiviteit kan gecombineerd worden met een gezellige en smakelijke barbecue, een prima manier om de dag mee af te sluiten. De activiteiten bij Recreatiecentrum Karba zijn beslist een sportieve uitdaging voor jong en oud.

Stats & tags


Zwolle, Overijssel, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling