Introductie

Paintball is de activiteit om je eens lekker uit te leven. Tenminste als je van spanning en actie houdt. Ben je daarnaast in het bezit van een flinke dosis humor, hou je sportiviteit en lijkt het je heerlijk om je vrienden of collega’s een keer goed te beschieten, dan is paintball de activiteit voor jou. Bij Realistic Sports & Leisure in Assendelft tegenover Spaarnwoude weten ze hoe het spelletje gespeeld moet worden. Want niet alleen leent het terrein zich dankzij het hoge struikgewas en de vele schuilmogelijkheden uitstekend voor paintball, ook de instructeurs onderscheiden zich door ervaring. Sommigen hebben zelfs meegedaan aan Europese en wereldkampioenschappen. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag paintballen zijn bij Realistic Sports & Leisure in Assendelft tegenover Spaarnwoude aanwezig.

Ga naar de website van Realistic Sports & Leisure Assendelft

Historie en populariteit

Realistic Sports & Leisure is het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze bezighoudt met paintball. In 1987 begon het bedrijf op kleine schaal, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van paintball. Bovendien is het bedrijf met een capaciteit van 500 personen een van de grootste professionele aanbieders van de sportieve activiteit.

Locatie

Hoewel paintballen, zeker in combinatie met een lunch of barbecue op de locatie, prima als volledige dagbesteding kan worden georganiseerd, is het goed te weten dat er ook in Assendelft en omgeving voldoende te beleven valt om een dagje paintball eventueel mee te combineren. Amsterdam en Haarlem liggen op bereisbare afstand en de bijzonder prachtige binnensteden van beide plaatsen, met hun talrijke leuke kroegjes en gezellige eetcafétjes bieden voldoende mogelijkheden voor een gezellig avondprogramma met vrienden of collega’s. Voor wie op zoek iets naar een meer culturele invulling is een bezoek aan de Zaanse Schans, een van Nederlands meest bijzondere openluchtmusea, wellicht een leuke optie.

Programma / activiteiten

Bij Realistic Sports & Leisure kunnen ook de lunch en het diner verzorgd worden, op locatie in het basiskamp. Een prima mogelijkheid om de verhitte gemoederen na een dagje schieten weer wat tot bedaren te brengen. Of om op te scheppen natuurlijk over je schietkunsten.

Stats & tags


Assendelft, Noord-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling