Introductie

Paintball is de activiteit om je eens lekker uit te leven. Tenminste als je van spanning en actie houdt. Ben je daarnaast in het bezit van een flinke dosis humor, hou je sportiviteit en lijkt het je heerlijk om je vrienden of collega’s een keer goed te beschieten, dan is paintball de activiteit voor jou. Bij Realistic Sports & Leisure in Aalsmeer weten ze hoe het spelletje gespeeld moet worden. Want niet alleen leent de indoorlocatie zich dankzij het feit dat het er lekker donker is en dankzij de vele schuilmogelijkheden uitstekend voor paintball, ook de instructeurs onderscheiden zich door ervaring. Sommigen hebben zelfs meegedaan aan Europese en wereldkampioenschappen. Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag paintballen zijn bij Realistic Sports & Leisure in Aalsmeer aanwezig.

Ga naar de website van Realistic Sports & Leisure Aalsmeer

Historie en populariteit

Realistic Sports & Leisure is het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze bezighoudt met paintball. In 1987 begon het bedrijf op kleine schaal, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van paintball. Bovendien is het bedrijf met een capaciteit van 500 personen een van de grootste professionele aanbieders van de sportieve activiteit.

Locatie

Hoewel paintballen, zeker in combinatie met een lunch of barbecue op de locatie, prima als volledige dagbesteding kan worden georganiseerd, is het goed te weten dat er ook nabij Aalsmeer, bijvoorbeeld in Amsterdam, voldoende te beleven valt om een dagje paintball eventueel mee te combineren. Het centrum van Amsterdam ligt op bereisbare afstand en de bijzonder fraaie binnensteden van Amsterdam, met de talrijke leuke kroegjes en gezellige eetcafétjes biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellig avondprogramma met vrienden of collega’s.

Programma / activiteiten

Bij Realistic Sports & Leisure kunnen ook de lunch en het diner verzorgd worden. Een prima mogelijkheid om de verhitte gemoederen na een dagje schieten weer wat tot bedaren te brengen. Of om op te scheppen natuurlijk over je fantastische schietkunsten.

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling