Introductie

Race Planet Kids Amsterdam is een gigantisch indoor speelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. Hier kunnen zij de hele dag spelen en zich vermaken met onder meer auto’s, skelters, een ballenbak, springkussen, trapauto’s en een mega klim-buizenstelsel. Daarnaast is er een echt verkeersplein met stoplichten en wie groter is dan 1 meter 40 kan een rondje racen op de indoor kartbaan. Race Planet Kids Amsterdam is zodoende een prima uitje voor het hele gezin en een droom voor ieder kind!

Ga naar de website van Race Planet Kids Amsterdam

Historie en populariteit

De bekende coureur Michael Bleekemolen, opende in 1993 de eerste indoor kartbaan van Europa in Mijdrecht. Al snel volgden nog meer uitdagende kartbanen in onder meer Amsterdam en Delft. Daarnaast is het mogelijk om op het circuit van Zandvoort een formulewagen of racetoerwagen te besturen. Dit om het echte race gevoel te ervaren. Sinds een aantal jaar is Bleekemolen Race Planet-familie uitgebreid met Bleekemolen Race Planet for Kids in zowel Amsterdam als Mijdrecht. Beide mega indoor speelparadijzen voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar zijn een daverend succes. Het hele Bleekemolen concept is bijzonder populair bij zowel de jeugd als de volwassenen.

Locatie

Race Planet Kids Amsterdam, gelegen in de provincie Noord Holland, is gevestigd in de wijk Sloterdijk/Westpoort. Goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wie met de trein komt, kan vanaf station Sloterdijk de bus of taxibus nemen en wie met de auto komt dient Westpoortnummer 7041 te volgen. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig.

Programma / activiteiten

In het mega indoor speelparadijs Race Planet Kids Amsterdam is van alles te doen en te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven op de vele vervoersmiddelen, zoals de driewieler en de cabrio. Daarnaast kunnen zij van de witte berghelling naar beneden sleeën, urenlang klimmen en ravotten in het mega klimtoestel, spelenderwijs hun rijbewijs halen in de verkeerstuin en een spannende achtbaan rit maken in de simulator.

Ook voor ouders is er voldoende te doen. Er is een leestafel, er zijn televisies en er zijn enkele computers met internetaansluiting beschikbaar. Daarnaast kunnen zij in de simulator stappen of een kleurtje opdoen in de zonnestudio. De bar ontbreekt uiteraard ook niet.

Tot slot is Race Planet Kids Amsterdam ook een erg populaire locatie voor het vieren van een verjaardagsfeestje.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling