Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Wie een leuke, gezellige middag wil beleven bezoekt een voorstelling van het Poppentheater La Bambola. Tijdens dit theater worden kinderen van heel dichtbij betrokken tot het spel. Alle poppen zijn zelfgemaakt en komen tijdens het spelen van hun verhaal werkelijk waar tot leven. De muziek, de leuke liedjes en het sprookjesachtige decor maken het Poppentheater La Bambola compleet. Het poppentheater kan worden ingehuurd bij onder mee feesten en partijen, op scholen, bij evenementen, op kinderdagverblijven, bij buurthuizen of kinderboerderijen, maar ook bij verenigingen, bedrijfsopeningen, verjaardagen of een Sinterklaasfeest. Daarnaast zijn er eveneens vaste woensdagmiddag voorstellingen bij te wonen van Poppentheater La Bambola.

Ga naar de website van Poppentheater La Bambola

Historie en populariteit

Het Poppentheater La Bambola bestaat uit het duo, afkomstig uit Hazerswoude, Marian Vogelaar en Annie Boer. Het theater is uit pure enthousiasme ontstaan en het tweetal maakt en bedenkt alles zelf. Alle stukken, de liedjes, de zelf ontworpen poppen en de bespeling daarvan. Daarnaast beschikken zij over een professionele licht-en geluidsinstallatie, zodat iedere liefhebber van poppen dit theater goed kan zien en horen. Het Poppentheater La Bambola is populair bij verschillende doelgroepen. Van kinderen tot ouderen, iedereen houdt van dit theaterspel.

Locatie

Het Poppentheater La Bambola wordt voornamelijk afgehuurd en is daarom reizende door het gehele land. De vaste tentoonstellingen worden gegeven in het huistheater Jeu de Boer in Hazerswoude, provincie Zuid Holland, goed te bereiken met de auto vanaf de A4. Via het openbaar vervoer kan gereisd worden met bussen via Leiden, Zoetermeer, Gouda of Alphen aan de Rijn.

Programma / activiteiten

Het grootse Poppentheater La Bambola is er voor een klein publiek. Kinderen worden, waar poppen tot leven komen, echt bij het verhaal betrokken. De muziek, de zelfgeschreven liedjes en het wonderlijke decor dragen er eveneens bij aan dat het publiek één wordt met de poppen. Er zijn verschillende poppenvoorstellingen, maar bij iedere voorstelling geldt dat de kinderen die aanwezig zijn worden uitgerust met stoere helmen, prachtige boa’s en leuke hoedjes. Het Poppentheater La Bambola maakt zodoende van iedere voorstelling een compleet feest!

Stats & tags


Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Theater

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling