Introductie

Een dag pret met de tv-helden van het Vlaamse Studio 100: kom zwieren en zwaaien in de K3-Slingermolen, klimmen en klauteren in de Scheve Schuit van Piet Piraat of spelen in de Bumbaspeeltuin. De meeste activiteiten van Plopsa Indoor Coevorden zijn –zoals de naam al zegt- binnen, maar er is ook een buitenzone waar je van alles kunt beleven.

Ga naar de website van Plopsa Indoor Coevorden

Historie en populariteit

Plopsa bestaat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2010 werd het eerste Nederlandse park, Plopsa Indoor Coevorden, geopend. Eind 2010 werd het bestaande Duitse park, Holiday park, overgenomen. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Naast de parken beheert Plopsa ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.

Locatie

Plopsa Indoor Coevorden ligt in het Drentse dorpje Dalen. In het weekend en op feestdagen rijden er minder bussen vanaf station Coevorden. Het park is goed bereikbaar per auto.

Programma / activiteiten

Het park is gemaakt voor groot en klein: er zijn speelhoekjes voor de allerkleinsten en voor grotere kinderen zijn er flitsende attracties, zoals de Piratenachtbaan en de botsauto’s. Gedurende de dag worden er shows gegeven. Daarnaast zijn er ook vele meet&greet’s met alle Plopsa-vriendjes. Zo kun je bijvoorbeeld op de foto met kabouter Plop. Er is een kinderdisco waar je kunt swingen op de liedjes van K3. Ook springt het park in op thema’s, zoals Carnaval (kom verkleed!) en Halloween. Plopsa Indoor Coevorden is rond de Kerstdagen een sneeuwzekere bestemming. Check voordat u wilt komen altijd even de kalender op internet, dan komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Stats & tags


Dalen, Drenthe, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling