Introductie

Plezier en Zo heet met recht zo. Deze organisatie maakt van een dagje uit een bijzondere belevenis. Want of men nu komt voor een vergadering, een etentje of een training, elke gelegenheid is te combineren met een leuke outdooractiviteit. Paintballen, Tour of Duty, Quad rijden, kruisboogschieten, dwars door het bos met paard en wagen, Botterzeilen of in een luchtballon stappen. Het is een kleine greep uit het grote aanbod arrangementen voor jong en oud. Op deze manier wordt een dagje uit bij Plezier en Zo een dag vol plezier… en zo!

Ga naar de website van Plezier enzo

Historie en populariteit

Ook al is Plezier en Zo een nog jonge organisatie, toch is hun concept van het verenigen van het nuttige met het aangename een welkome afwisseling voor inwoners van Barneveld en ver daarbuiten. Al direct vanaf het allereerste moment genieten bezoekers van de vele mogelijkheden die deze organisatie biedt. Zakenlui, dagjesmensen, groepen die komen voor een leuk feestje, Plezier en Zo mag jaarlijks vele bezoekers verwelkomen.

Locatie

Plezier en Zo is gelegen in Barneveld, provincie Gelderland. Het vormt onderdeel van Partycentrum ’t Hoefslag en beide zijn te vinden op hetzelfde adres. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. En voor wie met eigen vervoer komt, Plezier en Zo beschikt over een groot parkeerterrein.

Programma / activiteiten

Plezier en Zo biedt jong en oud activiteiten en arrangementen vol spanning en gezelligheid. Het enthousiaste en professionele team van Plezier en Zo staat klaar en heeft voor elke bezoeker een zeer uitgebreide keuze aan leuke en originele outdooractiviteiten. De reeks van mogelijkheden is eigenlijk te uitgebreid om op te noemen. Activiteiten als quadrijden, paintball, kruisboogschieten of highlandgames, het is allemaal mogelijk. Ook voor gezellige arrangementen zoals het Safari of het Actie Arrangement, zijn bezoekers hier aan het juiste adres.

Zakelijke aangelegenheden zoals vergaderingen of presentaties kunnen hier gecombineerd worden met een etentje of een leuke activiteit. Ook kan men deelnemen aan diverse inspirerende workshops zoals het beschilderen van een kunstkoe. Of het nu gaat om een uitbundig vrijgezellenfeest, een teambuilding bedrijfsuitje, gezellig personeelsfeest of een familiedag: kwaliteit is gegarandeerd. Veel plezier bij Plezier en Zo!

Stats & tags


Barneveld, Gelderland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling