Introductie

De overdekte speeltuin Playcity in Barendrecht heeft het grootste luchtkussen van Nederland, een hindernisbaan van maar liefst 180 vierkante meter. Daarnaast kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich uitleven op de vele andere speeltoestellen.

Ga naar de website van Playcity

Historie en populariteit

In 2000 opende Wiek van Gelder en Peter van Wingerden de speeltuin Playcity in Barendrecht. Ze lieten de speeltoestellen keuren door erkende bedrijven en er werden stootkussens aangebracht om de veiligheid van de kinderen te garanderen. Ook aan de ouders werd gedacht. Terwijl hun kinderen spelen, kunnen de ouders even ontspannen met een kopje cappuccino op het terras. In maart 2010 werd het speelparadijs overgenomen door René en Trudy Heijboer, die de openingstijden verruimden en een peuterarrangement lanceerden. De nieuwe eigenaren lieten weten dat zij van plan zijn om zich meer te gaan richten op familie- en bedrijfsfeesten in de avonden. Een gezelschap kan dan gebruikmaken van de gehele hal met de dansvloer en de feestverlichting, de speeltoestellen en het nieuwe muzieksysteem dat in 2010 is aangeschaft.

Locatie

Playcity is gevestigd op het bedrijvenpark Blijdorp in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam.

Programma / activiteiten

Kinderen met een gezonde dosis lef kunnen de Free Fall glijbaan uitproberen, maar de bekendste uitdaging van Playcity is het enorme luchtkussen. Deze hindernisbaan is maar liefst 60 meter lang en zelfs ouders of begeleider mogen de baan proberen te trotseren, als zij tenminste een beetje kunnen klauteren, klimmen, glijden en springen. Er is een aparte speelhoek voor kinderen tot en met 4 jaar waar zij zich in alle rust kunnen vermaken met onder meer het speciale luchtkussen, de kralentafel, de ballenbak en het speelhuisje. Ook wie iets te vieren heeft, kan terecht bij Playcity. Er worden niet alleen leuke kinderfeestjes georganiseerd, maar ook feesten en partijen voor volwassenen, al dan niet met een indoor zeskamp.

Stats & tags


Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling