Introductie

Bij Play Paintball in Doorn kun je een spannend spelletje paintball spelen in het bos. In overall, met een masker op en een paintballgeweer in de hand gaan spelers op zoek naar hun tegenstanders. Ga de strijd aan met collega’s of vrienden op het ruim 10.000 vierkante meter milieuvriendelijke paintballveld, waarbij veiligheid altijd blijft gewaarborgd. Beleef spanning en sensatie en geef de vijand de volle lading verf bij Play Paintball.

Ga naar de website van Play Paintball

Historie en populariteit

In Australië werd door middel van het schieten met verfkogels het vee gemarkeerd door veeboeren. In de Verenigde Staten is van dit fenomeen een spel gemaakt en dat werd een hit. In de jaren negentig is het spel overgewaaid naar Europa en ook in Nederland is het spannende paintball een ontzettend populaire teamsport geworden. Play Paintball speelde hier graag op in en niet zonder succes! Veel bezoekers genieten hier keer op keer opnieuw van een bloedstollende avontuur.

Locatie

Play Paintball is gelegen in de prachtige omgeving van Doorn, in de provincie Utrecht. Het speelveld is gemakkelijk bereikbaar, zowel via openbaar vervoer als met de auto. Vanaf Station Driebergen kunnen bezoekers de bus nemen die rijdt tussen Doorn en Driebergen. Wie met de auto komt, bij Play Paintball is voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Bij Play Paintball kunnen zowel volwassenen als kinderen genieten van het spannende paintballspel. Wel worden de regels in acht genomen. Voor het aanbieden van paintball heeft het park een vergunning van politie en justitie. Paintball mag dan ook alleen gespeeld worden door bezoekers vanaf 18 jaar. Voor kinderen van 8 tot 13 jaar is er een aangepaste vorm met kindvriendelijke wapens. De verf is milieuvriendelijk en voor, tijdens en na het spel wordt continu aan ieders veiligheid gedacht.

Paintball wordt aangeboden in diverse varianten zoals CenterFlag, Predator, Hostage en Capture the Flag. Het spel zal hierdoor nooit gaan vervelen. Daarnaast kunnen eveneens andere activiteiten zoals handboogschieten, een steptocht, zeskamp en schermen gespeeld worden. Ook aan drankjes en snacks ontbreekt het niet bij Play Paintball.

Stats & tags


Doorn, Utrecht, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling