Introductie

Regent het buiten pijpenstelen? Komt het hemelwater met bakken tegelijk naar beneden? En vervelen de kinderen zich tot overmaat van ramp ook nog eens een slag in de rondte? Dan biedt Play City Scherpenhof in het Gelderse Terwolde uitkomst. In dit overdekte speelparadijs voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar krijgen de elementen geen kans. En vermaken de kids zich gegarandeerd.

Ga naar de website van Play City Scherpenhof

Historie en populariteit

Kinderen zijn sinds 2001 de baas in Play City. Ouders mogen aan de rand toekijken hoe de kinderen zich in het zweet spelen. En dat doen ouders en grootouders dan ook braaf. Onder het genot van een kopje koffie en een goed boek, dat wel. Want het mooie van Play City is dat ouders hier rustig achterover kunnen leunen. De speeltoestellen, die streng verboden zijn voor volwassenen, zijn superveilig. Of het nu gaat om glijbanen in alle soorten en maten, het ballenbad, de apenbruggen, de rodelbanen, de balkanonnen voor de grotere kinderen of de soft playhoek voor de allerkleinsten, alles is veilig. En dus kunnen volwassen lekker achterover leunen.

Locatie

Play City Terwolde ligt op recreatiepark de Scherpenhof, aan de IJssel op slechts een paar kilometer van de prachtige Hanzestad Deventer. Wie zich echt een plezier wil doen gunt zichzelf een bezoekje aan deze stad. Het hele jaar door worden er grote evenementen georganiseerd, waarvan de jaarlijkse Boekenmarkt, Deventer op Stelten en het Dickenfestijn de bekendste zijn en allen stuk voor stuk meer dan honderdduizend bezoekers trekken. Daarnaast is de koekstad zelf één groot openluchtmuseum. Slenterend door smalle straatjes en donkere steegjes waant een ieder zich hier zo in de Middeleeuwen.

Programma / activiteiten

Play City Terwolde is een ideale bestemming voor een kinderfeestje. Al vanaf €8,50 per kind viert je zoon of dochter hier de verjaardag van zijn of haar leven, met alle vriendjes en vriendinnetjes. Inbegrepen zijn: onbeperkt spelen, onbeperkt ranja en patat met een snack. Bovendien is er voor de jarige een leuk cadeautje!

Stats & tags


Terwolde, Gelderland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling