Introductie

Terwijl de kinderen zich uitleven in het enorme piratenschip, kunt u bowlen, squashen of onder het genot van een kop koffie en een boek op het terras zitten. Welkom bij Piratenland, een groot overdekt speelparadijs.

Ga naar de website van Piratenland

Historie en populariteit

Op 2 oktober 1999 opende Piratenland haar deuren. Sindsdien zijn honderdduizenden kinderen het piratenschip komen verkennen.

Locatie

Met de auto is Piratenland in het Zuid-Hollandse Gorinchem uitstekend bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met een loopafstand van ruim een kwartier vanaf de bushalte. Gorinchem is een goed uitvalsbasis voor een verkenningstocht in natuurreservaat De Biesbosch. Dit gebied ligt op hooguit een half uur rijden vanaf het speelpark.

Programma / activiteiten

Enteren! Bestorm samen met je vriendjes en vriendinnetjes het enorme piratenschip. De boot is maar liefst 20 meter lang en bestaat uit drie verdiepingen speelplezier. Het piratenthema komt terug in het hele overdekte speelparadijs. De allerjongste bezoekers hebben een eigen piratenschip, zij het in een wat meer bescheiden formaat. Zo kunnen ook zij zich in een veilige omgeving vermaken. Voor grotere kinderen zijn er luchtkussenglijbanen, de grote apenkooi, de autoracebaan en nog meer uitdagende activiteiten. Een hele dag klimmen, rennen, glijden, gooien en springen. Wie wil dat nou niet? Piratenland is onderdeel van partycentrum De Molenvliet, een uitgaansgelegenheid waar je kunt bowlen, squashen (beide tegen bijbetaling) en goed kunt eten. U kunt hier ook terecht voor een barbecue, steengrill en gourmet. Het speelparadijs is geopend op woensdag en vrijdag tot en met zondag. Tijdens schoolvakanties kun je iedere dag het schip bestormen. Er zal talloze arrangementen te reserveren: van kerst- tot kinderfeestjes. In het overdekte speelpark is een terras aanwezig, vanwaar u uw kroost goed in de gaten kunt houden. Bij het horecagedeelte zijn consumpties verkrijgbaar voor zachte prijzen.

Stats & tags


Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling