Introductie

The Party Place sinds 1986. Zo noemen ze zich bij Piccadilly in de bruisende studentenstad Groningen. Een naam die ze met recht mogen voeren, want nergens anders in de stad kun je terecht voor zo’n breed scala aan activiteiten als in The Party Place. Een snookerzaal met vijf wedstrijdbiljarts, een foyer met gezellige zitruimte, vijf dartsbanen en een pooltafel, een zaal waarin je kunt laser gamen, een sfeervol barbecuerestaurant, een biljartkamer met vier carambole biljarttafels en een bowlingarea met computertelling op de bowlingbanen. Kortom: in The Party Place hoeft niemand zich te vervelen.

Ga naar de website van Piccadilly

Historie en populariteit

Al sinds 1986 huist Piccadilly The Party Place op een bijzondere locatie tussen het centrum van de prachtige stad Groningen en de oostelijke ringweg. En al meer dan 25 jaar weten de Groningers, zowel de studenten als de Stadjers, de oorspronkelijke bewoners van de stad, The Party Place te vinden. Om een portje te darten, te poolen, te snookeren, een biljartje te leggen of om te laser gamen of bowlen.

Locatie

Met zoveel vermaak onder een dak is het natuurlijk prima mogelijk je een hele dag te vermaken bij The Party Place. Maar voor wie op zoek is naar meer activiteit buiten de muren van Piccadilly is het goed te weten dat er in Groningen naast The Party Place nog voldoende andere activiteiten te ontplooien zijn. De stad staat in heel Nederland bekend om zijn gezelligheid. De vele leuke kroegjes, gezellige terrasjes en sfeervolle eetcafétjes nodigen uit tot een langer verblijf in Groningen. Hoewel de Groningse binnenstad de Tweede Wereldoorlog bepaald niet ongeschonden is doorgekomen, kent de stad nog vele bijzondere bezienswaardigheden. Het symbool van de stad is de Martinitoren. Een beklimming van deze toren resulteert in een fabuleus uitzicht over de stad en de provincie. Op cultureel gebied is het Groninger Museum een echte publiekstrekker. Andere musea die het bezoeken waard zijn, zijn het Universiteitsmuseum, het Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Grafisch Museum.

Programma / activiteiten

Bij Piccadilly The Party Place zijn diverse arrangementen te boeken die een bezoek aan het amusementscentrum nog leuker en completer maken. Kijk op de website welk arrangement het best bij jouw wensen past en voor overige informatie over dit bijzondere partycentrum.

Stats & tags


Groningen, Groningen, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling