Introductie

Wie wil genieten van de beste topfilms en een fenomenaal uitzicht, is bij Pathé Spuimarkt aan het goede adres. Hier worden alle nieuwe blockbusters gedraaid. In maar liefst negen zalen worden de beste en meest recente topfilms van de beste acteurs en actrices getoond. En wie op de bovenste verdieping van de bioscoop een film gaat bekijken, kan tevens van een spectaculair uitzicht over de stad Den Haag genieten, want deze zaal ligt maar liefst 34 meter boven het straatniveau. De bioscoop Pathé Spuimarkt biedt dagelijks een gevarieerd aanbod films voor iedere filmliefhebber.

Ga naar de website van Pathé Spuimarkt

Historie en populariteit

Pathé Spuimarkt behoort tot de internationale Pathé keten. De gebroeders Emile en Charles Pathé waren in de filmwereld de belangrijkste spelers van de 20e eeuw. Al in 1896 hadden zij een groot bedrijf en zij richtte de eerste bioscopen op vanaf 1906. Ze waren vernieuwend, ook op het gebied van de kleurenfilm. In 1926 werd de rolfilmfabriek aan Kodak verkocht en in 1939 ging Pathé failliet. Zij maakten echter vijf jaar later alweer een doorstart en vandaag de dag heeft het Pathé concern vestigingen over de hele wereld, waaronder tientallen bioscopen in Nederland. Pathé Spuimarkt is er één van en is populair bij filmliefhebbers van jong tot oud.

Locatie

Pathé Spuimarkt is gelegen in Den Haag, een stad in de provincie Zuid-Holland. De bioscoop is prima met eigen vervoer te bereiken en parkeren kan in de verschillende parkeergarages die op slechts enkele minuten loopafstand van de bios zijn gelegen. Wie met het openbaar vervoer naar Den Haag komt, kan vanaf het Centraal Station de bus nemen richting het Spui.

Programma / activiteiten

Bij Pathé Spuimarkt bioscoop beleef je het allemaal. Hier kunnen bezoekers de nieuwste komedies en thrillers zien, maar ook de nieuwste 3D-films en de leukste kinderfilms. Behalve films is het bezoeken van het gebouw zelf ook zeker de moeite waard. In de filmzaal op de bovenste verdieping, worden gasten naast films tevens getrakteerd op een geweldig uitzicht over de stad. De bioscoop beschikt eveneens over gedeelte waar bezoekers drinken en lekkere snacks kunnen kopen voor onder de film.

De bioscoop organiseert regelmatig leuke en speciale events zoals de Girls Only op vrijdagmiddag, de Ladies Night, de 50Plus Bios en de Pathé Kids Club waar kinderen lid van kunnen worden. Daarnaast worden er speciale filmvoorstellingen gegeven in combinatie met live theater, opera en/of concerten. Pathé Spuimarkt bioscoop biedt meer dan enkel en alleen film kijken en is een uitermate geschikt uitstapje voor alle leeftijden.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling