Introductie

Bij Party & Waterski Center Wollebrand kunnen bezoekers waterskiën, achter een boot wakeboarden en de meest rare sprongen maken. Wie liever niet te water gaat, kan ook kiezen voor het outdoor programma, dat op aanvraag wordt verzorgd. Een potje beachvolleybal, een wedstrijdje boogschieten of genieten van een gezellige high tea, het kan allemaal. Het centrum biedt een breed scala aan activiteiten en er kan een dagvullend programma worden samengesteld inclusief diner. Party & Waterski Center Wollebrand is dan ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeestjes, familiedagen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Er is voor ieder wat wils.

Ga naar de website van Party & Waterski Center Wollebrand

Historie en populariteit

De kabelbaan voor waterskiën is ongeveer 25 jaar geleden uitgevonden. Door middel van een sleepkabel wordt de waterskiër bij Party & Waterski Center Wollebrand voortgetrokken door de kabelwaterskibaan. Omdat er zeven skiërs tegelijk kunnen waterskiën, is lang wachten overbodig geworden. Bovendien is de kabelwaterskibaan milieuvriendelijke en geruisloos. Het wakeboarden is overgewaaid uit Amerika en bestaat nog niet zo lang. De sport is uit golfsurfen voortgekomen. Zowel het waterskiën als het wakeboarden is bijzonder populair. Jaarlijks verwelkomt Party & Waterski Center Wollebrand dan ook vele sportieve bezoekers.

Locatie

Party & Waterski Center Wollebrand is gelegen in Honselersdijk, een plaats in de gemeente Westland, in de provincie Zuid-Holland. Het centrum is goed bereikbaar met eigen vervoer en beschikt over een eigen parkeerterrein. Wie met het openbaar vervoer reist, kan vanuit Den Haag of Rotterdam de bus richting Honselersdijk nemen.

Programma / activiteiten

Party & Waterski Center Wollebrand is de plek voor liefhebbers van waterskiën en / of wakeboarden. Wie op zoek is naar een locatie met meerdere activiteiten inclusief feestavond en buffet, bijvoorbeeld voor familiefeesten, teambuilding of bedrijfsuitjes, is hier eveneens aan het juiste adres. Naast de hoofdactiviteiten op het water verzorgen zij tevens op aanvraag een outdoor draaiboek, zodat een dagvullend programma ontstaat. Zo kan er gekozen worden voor waterskien in combinatie met boogschieten en beachvolleybal of wakeboarden in combinatie met een high tea of rondvaart.

Daarnaast heeft het centrum diverse arrangementen samengesteld zoals Fun For Kids, ski arrangementen en receptie arrangementen. En wie op zoek is naar een sfeervolle locatie voor het jawoord, de tuinkamer van Party & Waterski Center Wollebrand is sinds 2008 aangewezen als officiële trouwlocatie.

Stats & tags


Honselersdijk, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Watersport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling