Introductie

Tien kegels, een baan van iets meer dan een meter breed en iets minder dan 20 meter lang en een bal met drie vingergaten. Meer heb je niet nodig voor een gezellig avondje bowlen. Party & Bowling De Worp biedt echter wel meer, veel meer. Want hoewel bowlen de hoofdzaak blijft, wanen de sportieve gasten van Party & Bowling De Worp zich in een waar culinair feestpaleis. Succes gegarandeerd dus voor een ieder die op zoek is naar een leuke, ontspannende en tegelijk sportieve invulling voor een heerlijk avondje uit.

Ga naar de website van Party & Bowling De Worp

Historie en populariteit

Nog steeds wint bowlen in ons land aan populariteit. Als sport, maar zeker ook als recreatieve tijdsbesteding. Zeker in de weekenden trekken talloze families, vriendengroepen, collega’s en wat voor een gezelschappen al niet meer er op uit naar de honderden bowlingbanen in Nederland. Dat geldt al niet anders voor Party & Bowling De Worp, waar de bowlingballen af en aan rollen over de twaalf banen van het bowlingcentrum.

Locatie

Party & Bowling De Worp ligt aan de overkant van de IJssel, recht tegenover het historisch centrum van de prachtige Hanzestad Deventer. Veel gebouwen in de Koekstad verkeren mede dankzij voortreffelijk werk van de NV Bergkwartier, een organisatie die zich jarenlang heeft ingezet voor behoud van het historisch karakter van de oude binnenstad, in perfecte staat. Jaarlijks genieten vele miljoenen mensen van de smalle straatjes, de statige huizen met hun rijkelijk gedecoreerde gevels en van de gastvrijheid die van deze Hanzestad de mooiste stad aan de IJssel, en misschien wel van Nederland maakt. Deventer staat bekend als een echte evenementenstad. Jaarlijks terugkerende evenementen als Deventer op Stelten, het Dickens Festijn en de Boekenmarkt trekken stuk voor stuk honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. En de echte Deventer koek is natuurlijk een lekkernij die zijn weerga niet kent.

Programma / activiteiten

Om een avondje bowlen nog leuker te maken heeft Party & Bowling De Worp diverse arrangementen samengesteld. Wat te denken van een GPS wandeltocht of een steptocht, beiden afgesloten met een heerlijke barbecue. En dat Party & Bowling de ideale plek is voor een geslaagd kinderfeestje behoeft eigenlijk nauwelijks verdere uitleg.

Stats & tags


Steenenkamer, Gelderland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling