Introductie

Pannenkoekenhuis Voorst is Nederlands leukste en lekkerste attractie pannenkoekenhuis. Hier beleven hele families een gezellige dag en kunnen zij genieten van de lekkerste pannenkoeken. Het Pannenkoekenhuis beschikt over een binnen- en buitenspeeltuin met onder meer botsauto’s, een zweefmolen, trampolines, luchtkussens, glijbanen, video games, een klimtoren en draaiende kopjes. Na een hele middag klimmen, draaien, spelen en glijden is het tijd voor een overheerlijke pannenkoek belevenis. En wie niet dol is op de pannenkoek, kan bij het Pannenkoekenhuis Voorst ook terecht voor andere lekkere gerechten. Jong en oud is welkom in Voorst om het allemaal te beleven.

Ga naar de website van Pannenkoekenhuis Voorst

Historie en populariteit

Het Pannenkoekenhuis Voorst is ooit begonnen als een eenvoudig pannenkoek restaurant. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een knus en gezellig familie attractiepark. Zij zijn gestart met wat speeltoestellen nabij het terras, waar al snel achter het pand de Oud Hollandse spelen, de paardencarrousel en verschillende dieren aan werden toegevoegd. Spellen werden vervangen door volwaardige attracties en sinds circa 1993 is het Pannenkoekenhuis Voorst tot aan de dag van vandaag uitgegroeid tot een volwaardige dagatractie met pannenkoekenhuis, waar bezoekers geen last van parkeerstress of lange rijen wachtende mensen hebben. Dit zorgt ervoor dat het Pannenkoekenhuis bijzonder populair is bij jong en oud. Zij verwelkomen jaarlijks dan ook vele bezoekers van alle leeftijden.

Locatie

Het Pannenkoekenhuis Voorst is gelegen tussen Apeldoorn en Zutphen in de gemeente Oude IJsselstreek, in de provincie Gelderland. Met de auto goed te bereiken, omdat de attractie op slechts 25 meter afstand van de N345 ligt.

Programma / activiteiten

Het Pannenkoekenhuis Voorst is een bijzonder en uniek speelparadijs, bestaande uit Pankie’s Funplanet, een overdekt gedeelte waar bezoekertjes zich zodoende ook met slecht weer prima kunnen vermaken. De klimkastelen, computerspelletjes, rodelbaan en de bal kanonnen zorgen voor veel vertier. Daarnaast is er buiten nog een grote speeltuin, waar zich diverse leuke en spannende attracties bevinden, zoals de botsauto’s, de splash, de zweefmolen en de paardencarrousel. Spelen maakt natuurlijk honger. Na het spelen kunnen bezoekers van alle leeftijden kiezen uit maar liefst 80 smaken pannenkoeken. Van ham, kaas, spek tot appel, naturel en geflambeerd. Daarnaast kan er ook voor andere overheerlijke gerechten worden gekozen.

Het Pannenkoekenhuis Voorst is eveneens een uitermate geschikte locatie voor schoolreis arrangementen en kinderfeestjes. Scholen en ouders hoeven niet lang meer te zoeken voor het perfecte uitje. Heerlijk een ochtend of middag spelen en aansluitend culinair genieten.

Stats & tags


Voorst, Gelderland, Nederland
Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling