Introductie

Paintball wint in Nederland nog steeds aan populariteit. Niet zo verwonderlijk, want paintball staat voor actie, paintball staat voor spanning en paintball staat voor sensatie. Samen met je vrienden, collega’s, klasgenoten of welk gezelschap dan ook je eventjes helemaal uitleven, je sores vergeten en uit de waan van de dag ontsnappen met een stoer paintballgeweer in je handen. En omdat paintball nog steeds aan populariteit wint, ontstaan er ook steeds meer nieuwe organisaties met nieuwe terreinen. Waarbij vooral opvalt dat die terreinen steeds uitdagender worden. Maar eerlijk is eerlijk, er kan er maar een de beste zijn, en dat is ontegenzeggelijk Paintball Prison Break in Zutphen. Hier wordt het spel namelijk gespeeld in de voormalige strafgevangenis van Zutphen. Dus wil je paintballen, doe het hier, en schiet jezelf de weg naar vrijheid.

Ga naar de website van Paintballworld Prison Break

Historie en populariteit

Paintballworld timmert al een aantal jaren vrolijk aan de paintballweg. En reeds vele tevreden gezichten hebben inmiddels vrijwillig de gevangenis bezocht en vervolgens verlaten met een glimlach van oor tot oor. Het spel zelf is overigens geen uitvinding van Paintballworld Prison Break. Paintball komt overgewaaid uit Amerika, waar het Bod Gurnsey, Hayes Noel en Charles Gaines waren die met elkaar in 1981 het eerste spelletje paintball speelden. Zij ontdekten dat paintballgeweren niet alleen geschikt waren voor hun oorspronkelijke doel, het beschieten en markeren van de veestapel, maar ook bijzonder geschikt waren voor een rondje ontspanning. Dat ze daarmee een ware rage ontketenden konden ze toen nog niet bevroeden.

Locatie

Een spelletje paintball duurt bij Paintballworld Prison Break twee uur. Daarnaast kan de activiteit uitgebreid worden met bijvoorbeeld een borrel en barbecue, zodat een middag of avondvullend programma ontstaat. Wie echter liever wat anders wil doen, komt in Zutphen prima aan zijn trekken. Deze prachtige Hanzestad herbergt een groot aantal bijzondere gebouwen en heeft een schitterend historisch centrum. Een historisch centrum waar het barst van de leuke kroegen en eettentjes.

Programma / activiteiten

Paintball Prison Break heeft een aantal arrangementen samengesteld om een dagje paintball nog leuker en nog completer te maken. Raadpleeg de website om te kijken of het arrangement van jouw gading er ook tussen zit.

Stats & tags


Zutphen, Gelderland, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling