Introductie

Paintball Hoogersmilde beschikt over twee uitdagende speelterreinen en vijf spelvarianten. Elke keer weer spannend dus!

Ga naar de website van Paintball Hoogersmilde

Historie en populariteit

Sinds een 2005 kan er bij Paintball Hoogersmilde gespeeld worden. Daarvoor verzorgde de organisatie vooral survivaltochten en GPS-tochten. Het jaarlijkse aantal bezoekers varieert en schommelt rond de 100.000. De maanden april tot en met juni en september/oktober zij de drukste maanden van het jaar. Paintbaal komt oorspronkelijk uit Amerika, waar het vanaf de jaren ’80 wordt gespeeld.

Locatie

Bij Paintball Hoogersmilde zijn twee speellocaties. De eerste ligt tussen Beilen en Wijster. De andere ligt in het plaatsje Echten, vlakbij Hoogeveen. Met de auto zijn beide terreinen prima te bereiken. Met het openbaar vervoer kunt u wel bij de locatie in Echten komen. Dit geldt niet voor het andere terrein.

Programma / activiteiten

Sport, spanning, avontuur en spel. Hiervoor zit u bij Paintball Hoogersmilde goed. Naast deze spannende buitensport die is over komen waaien uit Amerika, kunt u hier ook GPS-tochten maken. Er zijn vier speltypes te spelen. Bij het eerste hebben beide teams elk een vlag. De ploeg die de vlag van de ander veroverd heeft, is de winnaar. Bij de tweede spelvariant is de vlag ergens verstopt. Winnaar is de ploeg die als eerste de vlag binnenbrengt. Dan is er nog het eliminatiespel, waarbij ieder lid van de tegenpartij uitgeschakeld dient te worden. De laatste versie is het meest tactisch. Hier draait het erom de president -ieder team heeft er 1- te elimineren. Er kan op twee terreinen gespeeld worden. Dit zijn elk bosrijke gebieden vol schuilmogelijkheden.Ook zijn er hutten, torens en schuilborden. Er wordt gespeeld met uitstekende materialen, zoals een prettig zittend masker waar u uw bril gewoon onder kunt dragen. De verfballetjes die gebruikt worden zijn gemaakt van 100% natuurvriendelijke stoffen. De wapens zijn handzaam en zeer nauwkeurig. U kunt paintballen met een groep vanaf 10 personen. Groepen kunnen ook barbecueën of gezellig een drankje doen. Bij Paintball Hoogersmilde kunt u zeven dagen per week een spannende dag in de buitenlucht beleven.

Stats & tags


Hoogersmilde, Drenthe, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling