Introductie

Gek op alles wat met outdoor te maken heeft? Dan is Outdoor Valley in Bergschenhoek, onder de roek van Rotterdam, de plek voor jou en je vrienden. Klimmen op de imposante klimberg, tokkelen vanaf duizelingwekkende hoogten naar beneden, handboogschieten, overnachten in een echte tipi, mountainbiken, vlotbouwen en varen en nog veel, veel meer. Outdoor Valley is de meest complete outdoor organisatie van ons land. En een vast team van 25 professionals staat elke dag klaar om van jouw outdoorwens een onvergetelijke ervaring te maken.

Ga naar de website van Outdoor Valley

Historie en populariteit

Outdoor Valley is opgericht aan het einde van de vorige eeuw. En met meer dan vijftien jaar ervaring weet Outdoor Valley op een veilige manier spannende activiteiten te organiseren waarbij bij de deelnemers de adrenaline door het lijf giert. Jaarlijks weten vele mensen het outdoorcomplex van Outdoor Valley te vinden. En dankzij de TUV certificering weten zij zich allemaal verzekert dat het met de veiligheid wel goed zit.

Locatie

Op de locatie in Bergschenhoek is voldoende te beleven voor een hele dag actie en ontspanning tegelijk. Met Rotterdam in de buurt is bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldhaven of de Euromast een mogelijkheid, maar de noodzaak om een bezoek aan Outdoor Valley te combineren is er zeker niet. Temeer omdat Outdoor Valley een aantal bijzondere arrangementen heeft samengesteld die er voor zorgen dat de bezoeker van begin tot eind in de watten gelegd wordt.

Programma / activiteiten

Arrangementen zijn er in vele soorten en maten. Van één activiteit of meer gecombineerd met een heerlijke barbecue tot aan vader-zoon en moeder-dochter arrangementen, bij Outdoor Valley is het allemaal mogelijk. Of wat te denken van het Ganzenfamilie arrangement, waarbij je gedurende een avontuurlijke kanotocht tal van spullen moet verzamelen. En vraag je je na weer een dag op kantoor als man af wat het ook alweer precies betekent om man te zijn, boek dan vandaag nog het ‘echte mannen’ arrangement, met afsluitend natuurlijk een echte mannen barbecue.

Stats & tags


Bergschenhoek, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling