Introductie

‘Elke dag vakantie’ is de slogan waarmee zwemparadijs Otterveurdt in het Zuid-Limburgse Hoensbroek bezoekers trekt. En een slogan waar geen woord aan gelogen is. Want wie door de deur van zwemparadijs Otterveurdt heen komt vergeet al zijn zorgen, alle stress en alle hectiek van het dagelijkse leven en stapt binnen in een wereld waar alles draait om ontspanning. Drie zwembaden, een 25-meterbad, een instructiebad en een recreatiebad, maken dat er voor ieder wat wils is. Of je nu komt om baantjes te trekken of je komt om lekker te plonzen, bij zwemparadijs Otterveurdt ben je aan het juiste adres.

Ga naar de website van Otterveurdt

Historie en populariteit

Al vele jaren voorziet zwemparadijs Otterveurdt in een behoefte. In een behoefte van de inwoners van Hoensbroek, maar ook in een behoefte van inwoners van de wijde regio. Zwemparadijs Otterveurdt is dan ook echt een begrip in de regio. Maar ook de vele toeristen die deze regio jaarlijkse bezoeken weten hun weg te vinden naar zwemparadijs Otterveurdt. En omdat zij al op vakantie zijn betekent een uitje naar Otterveurdt dubbel vakantiepret.

Locatie

In het Zuid-Limburgse Hoensbroek, en dan vooral in de bijzonder mooie omgeving, valt voldoende te beleven. Natuurlijk kun je met gemak een hele dag vermaken in het zwemparadijs, maar mocht je een dagje zwemmen willen combineren met een andere activiteit, dan levert dat in Zuid-Limburg geen problemen op. Een voorbeeld van een leuke activiteit die prima met zwemmen te combineren valt is rodelen. In de bekende toeristische plaats Valkenburg, even ten zuidwesten van Hoensbroek, ligt een spectaculaire rodelbaan. En natuurlijk is er in Valkenburg nog veel meer te beleven. Een tocht door de grotten en de mijnen van Zuid-Limburg bijvoorbeeld.

Programma / activiteiten

Nu is zwemmen bij zwemparadijs Otterveurdt altijd al leuk, maar nog leuker wordt het wanneer je er je verjaardagsfeestje houdt. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je een hele dag helemaal in de watten gelegd met een lekker kindermenu en heerlijk zwemmen.

Stats & tags


Hoensbroek, Limburg, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling