Introductie

Knutselen, tekenen, timmeren, klimmen, apenkooien; het kan niet op. Binnenspeeltuin No-No’s Land is een speelpark in circussferen waar kinderen tot 12 zich heerlijk een dag kunnen vermaken.

Ga naar de website van No-No’s Land

Historie en populariteit

Leende is een oud Brabants dorpje, en trotse bezitter van een middeleeuwse toren. En van No-No’s natuurlijk.

Locatie

Speelparadijs No-No’s ligt in het Brabantse Leende, ten oosten van Valkenswaard. Het park is prima bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt op twee minuten loopafstand. Leende is een goede uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de prachtige bosrijke omgeving. Eindhoven, waar je goed kunt shoppen, ligt tien kilometer ten noorden van Leende.

Programma / activiteiten

Een dag bij No-No’s betekent een dag pret voor alle kinderen. De jongste beszoekers zullen zich vermaken het speelgedeelte voor kindjes tot vier jaar. Voor de veiligheid liggen hier zachte tegels. Er zijn loopwagens, megablokken, een ballenbak en nog meer leuks voor het kleine grut. Voor de grotere kinderen zijn er uitdagende speeltoestellen die passen bij hun leeftijd. Durf jij samen met je vriendjes het vier verdiepingen hoge parcours aan? Of wat dacht je van een spannende donkere kamer! Er is een heuse kinderdisco, waar je kunt swingen op vrolijke liedjes van bekende artiesten. No-No’s organiseert regelmatig extra activiteiten, zoals schminken. In het restaurant kun je niet alleen terecht voor een hapje of drankje. Het speelland verzorgt namelijk ook brunches en op vrijdagmiddag een high tea. Dus terwijl de kinderen zich naar hartenlust vermaken, kunt zichzelf verwennen. Vanaf het horecagedeelte kunt u uw kroost in de gaten houden. No-No’s is open op woensdag- en vrijdag middag en in het weekend. Tijdens de zuidelijke schoolvakanties is het speelpark dagelijks geopend. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals een verjaardagsfeestje en een opa-en-oma-arrangement.

Stats & tags


Leende, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling