Introductie

Minigolf Drachten is een fraaie 18-holes midgetgolfbaan, gelegen direct naast een kinderboerderij. Bezoekers kunnen hier op de geheel gerenoveerde banen dagelijks recreatief een balletje slaan. Daarnaast worden er geregeld toernooien georganiseerd waar jong en oud aan kan deelnemen, kunnen kinderen hier hun verjaardagsfeestje vieren en zijn er ook verschillende groepsarrangementen inclusief buffet te boeken. Minigolf Drachten is iedere dag geopend van 13:30 tot 18:00 uur, maar in de zomermaanden kunnen bezoekers hier tot 21:00 uur terecht.

Ga naar de website van Minigolf Drachten

Historie en populariteit

Minigolf Drachten bestaat alweer aardig wat jaren. Midgetgolf is een populaire bezigheid voor jong en oud, waarbij een parcours van 18 holes afgelegd moet worden, met zo min mogelijk slagen. Het wordt zowel recreatief gespeeld als in sportverband. Het spel is een variant op het reguliere golf. Moet men bij de gewone golf grote afstanden overbruggen met het balletje, bij midgetgolf zijn dit slechts enkele meters. Vele mensen van alle leeftijden spelen graag een potje midgetgolf, zo ook bij Minigolf Drachten.

Locatie

Minigolf Drachten is gelegen in de gemeente Smallingerland, in de provincie Friesland. Met eigen vervoer is de midgetgolfbaan uitstekend te bereiken. Drachten is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de stations Groningen, Leeuwarden en Heerenveen rijden verschillende bussen naar deze stad en ook het busvervoer in Drachten zelf is goed geregeld.

Programma / activiteiten

Minigolf Drachten beschikt over een midgetgolfbaan met 18 holes. Bezoekers kunnen hun golfkunsten en technieken oefenen op de verschillende baantypes zoals de piramide, de salto, passage, grindbak, tunnel, de dubbele heuvel, het net, de koker en de zigzag. Wie het parcours aflegt met zo min mogelijk slagen is de winnaar van het spel. Midgetgolf kan bij Minigolf Drachten recreatief worden gespeeld, maar men kan ook deelnemen aan de toernooien die geregeld worden georganiseerd.

Wie iets te vieren heeft, is ook aan het goede adres bij deze midgetgolf club. Er zijn diverse arrangementen samengesteld zoals een ronde minigolf inclusief warme en koude hapjes of een rondje golfen met aansluitend lopend buffet. Ook kinderen kunnen hun verjaardagsfeestje vieren bij Minigolf Drachten.

Stats & tags


Drachten, Friesland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling