Introductie

Een golfbal, een club en een baan waarvan het bedenken van de hindernissen de ontwerper wel heel veel plezier moet hebben gegeven. Dat zijn de ingrediënten van midgetgolf, de dwergvariant van het grote golfen, maar daarom zeker niet minder leuk. En als de midgetgolfbaan dan ook nog eens bij de Karpendonkse Plas in het Eindhovense stadsdeel Tongerle ligt, verscholen in de naaldbossen, tussen de rododendrons en jeneverbessen, dan is dat de kers op de taart. Midgetgolf du Bois in voldoet aan al deze criteria. En mede daarom is Midgetgolf du Bois een bezoekje meer dan waard wanneer je op zoek bent naar een ontspannende activiteit in een rustieke omgeving.

Ga naar de website van Midgetgolf du Bois

Historie en populariteit

Sinds de opening hebben veel mensen de midgetgolfbaan van Midgetgolfbaan du Bois weten te vinden. Voor personeelsuitjes, kinderfeestjes, familie-uitjes of gewoon met het gezin. Midgetgolfen is immers voor iedereen een leuke en ontspannen activiteit.

Locatie

Zoals gezegd liggen de midgetgolfbanen van Midgetgolf du Bois in het Eindhovense stadsdeel Tongerle, in de Karpendonkse Plas. De Karpendonkse Plas zelf is na de oorlog aangelegd voor zandwinning. Tegenwoordig is het een prachtig natuurgebied. Op de grasvelden van de Karpendonkse Plas worden diverse evenementen georganiseerd, waaronder het jaarlijkse Concours Hippique, dat door zo’n 75.000 paardensportliefhebbers bezocht wordt. Ook het luchtballonnenfestijn Eindhoven Ballooning, georganiseerd sinds 2005, mag zich met ruim 50.000 bezoekers een populair evenement van de Karpendonkse Plas noemen. Beide evenementen zijn overigens gratis te bezoeken.

Programma / activiteiten

Gratis is het midgetgolfen niet. Maar voor slechts 8 euro per persoon kunnen kinderen er de verjaardag van hun leven vieren. De jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes komen niets te kort. Behalve midgetgolf zelf worden ze getrakteerd op een glaasje frisdrank, een frietje met snack en een ijsje. En ook voor een familiereünie of een bedrijfsfeest leent Midgetgolf du Bois zich uitstekend. Een dagje midgetgolf kan in dat geval worden afgesloten met een gezellige, uitgebreide barbecue.

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling