Introductie

Natuur, rust en ontspanning vormen de belangrijkste elementen bij recreatieboerderij van Langeraad. Maar ook sport en eten, en dan vooral vissen in de forellenkwekerij en de vangst zelf opeten, vormt een bijzonder aangenaam tijdverdrijf op deze prachtige recreatieboerderij in het Zeeuwse dorpje Kerkwerve op Schouwen-Duivenland. Dus pak de kampeerspullen maar in en gun jezelf een aantal dagen totale ontspanning.

Ga naar de website van Langeraad Recreatieboerderij

Historie en populariteit

Al jaren is recreatieboerderij van Langeraad een bijzonder populaire bestemming voor liefhebbers van rust, natuur en ontspanning. En zeker in het zomerseizoen, wanneer Zeeland overspoeld wordt door toeristen, mag de recreatieboerderij zich verheugen op veel belangstelling.

Locatie

Kerkwerve, het dorpje waar de recreatieboerderij nabij gelegen is, is vermoedelijk al ontstaan in de dertiende eeuw. Daar is overigens niets meer van te zien. Een bijzonder monument is de kerk die dateert uit het begin van de twintigste eeuw. Gedurende de zomermaanden wordt het dorp overspoeld door toeristen. Maar ook in andere delen van Schouwen-Duivenland komen liefhebbers van cultuur en historie ruimschoots aan hun trekken. Zo zijn in Zierikzee oude vissersschepen te bezichtigen en is het monumentale stadhuis ingericht als museum. En alles over het maritieme verleden van Zierikzee kom je te weten in het Maritiem Museum. De Watersnood in 1953 drukt nog steeds een stempel op het Zeeuwse leven. In Ouwekerk is een museum ingericht over deze ramp. En in Dreischor, één van de oudste dorpen op Schouwen-Duivenland, valt de bijzondere ringvorm van het dorp op. In het centrum van het dorp staat de kerk en daarom heen, in een perfecte cirkel, staan de huizen.

Programma / activiteiten

Op recreatieboerderij van Langeraad is altijd wat te beleven. Of het nu vissen op forellen is, een potje boerengolf, een workshop of een excursie, geen dag hoeft hetzelfde te zijn op deze heerlijke plek van ontspanning. Daarnaast leent de recreatieboerderij zich ook uitstekend voor allerlei feestelijkheden. Van kinderfeestjes tot bedrijfsfeestjes, bij recreatieboerderij van Langeraad weten ze er een heerlijke en ontspannende dag van te maken.

Stats & tags


Kerkwerve, Zeeland, Nederland
Boerderij, Dieren & Natuur

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling