Introductie

Altijd al eens willen koken in een kerk? Bij kookstudio Kooklokaal in Den Haag kan het. Gesitueerd in het souterrain van de Houtrustkerk in de residentie is dit ongetwijfeld een van de meest bijzondere kookstudio’s van ons land. Maar niet alleen de locatie spreekt tot de verbeelding. Ook de mogelijkheden bij kookstudio Kooklokaal zijn bijzonder te noemen. Want naast koken met een groep en kookcursussen kun je hier ook terecht voor vergaderingen, trainingsdagen en themaworkshops. En alsof dat nog niet genoeg is zijn ook kinderen van harte welkom bij kookstudio Kooklokaal in de hofstad. Speciaal voor hen is kinder-koken ontwikkeld. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes een pizza maken en die vervolgens ook nog eens zelf opeten. Wat een feest!

Ga naar de website van Kooklokaal

Historie en populariteit

Kookstudio Kooklokaal is al jaren een begrip in Den Haag en wijde omgeving. De vele honderden positieve recensies op de website zijn hier een tastbaar bewijs van. Veel bedrijven, vriendengroepen, verenigingen en andere gezelschappen hebben hier een bijzondere dag of avond beleefd. En een dag of een avond die te allen tijde herbeleefd kan worden, want het mooie van een kookworkshop is dat je de gemaakte gerechten ook nog eens thuis in alle rust kunt maken.

Locatie

Kookstudio Kooklokaal is gevestigd in Den Haag, een stad waar natuurlijk altijd wat te beleven valt. Een kookworkshop combineren met een ander uitje is hier dan ook geen enkel probleem. Van een heerlijke wandeling over de stranden van Scheveningen of Kijkduin, tot aan een bezoek aan Madurodam of van een bezoek aan het politieke centrum van ons land tot aan een culturele uitstap van formaat in het Mauritshuis, in Den Haag kan het allemaal. Vooral de laatste spreekt echt tot de verbeelding, vanwege de vele bekende werken van Nederlandse meesters uit de Gouden Eeuw die hier hangen. Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, Frans Hals en Jan Steen zijn slechts enkele van de vele Nederlandse meesters die over de hele wereld bekend zijn en die in het Mauritshuis te bezichtigen zijn.

Programma / activiteiten

De speciale themaworkshops die kookstudio Kooklokaal regelmatig organiseert zijn bijzonder populair. En deelname kan ook individueel. Nieuwsgierig welke thema’s er binnenkort worden besproken, raadpleeg dan de website van Kooklokaal.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling