Beleef een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Dit splinternieuwe klimbos opent haar deuren op 25 maart 2016 en ligt te midden van het Paasloërbos, op steenworp afstand van Nationaal Park de Weerribben, tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben. De vier parcours en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie voor een dagje uit!

Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcours tot maar liefst 9 meter hoog! Durf jij de uitdaging aan? De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt? Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt. Alles wordt uit de kast getrokken om je tot het uiterste te drijven en je sportieve kant echt te leren kennen!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Alle onderdelen van het klimbos zijn ERCA gecertificieerd (European Ropes Course Association), welke een hoge kwaliteit en veiligheid bieden tijdens jouw deelname aan het klimbos.

Stats & tags


Paasloo, Overijssel, Nederland
avontuur, durven, groepsuitje, hoogte, klimbos, Klimmen, klimpark

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling