Introductie

Skiën, snowboarden, waterskien, wakeboarden, boogschieten, klimmen of het hindernisparcours bestormen. Holland Indoor Sport biedt voor ieder wat wils.

Ga naar de website van Holland Indoor Sport

Historie en populariteit

Sinds 1989 verzorgt Holland Indoor Sport ski- en snowboardles. Tot 2007 heette het bedrijf Holland Indoor Ski. Reden voor de naamswijziging is de verhuizing en de uitbreiding die daardoor mogelijk werd. In 2007 is het 60 meter lange hindernisparcours geopend. De klimwand kwam tot stand in 2008. Handboogschieten kan sinds oktober 2009. Sinds 2010 verzorgt het sportcentrum waterskilessen en een cursus wakeboarden. Klanten komen voornamelijk uit de buurt van Spijkenisse; regio Rijnmond.

Locatie

Holland Indoor Sport ligt in Spijkenisse en is prima bereikbaar met de auto. Met het openbaar vervoer dient u rekening te houden met een korte wandeling. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 10 minuten lopen.

Programma / activiteiten

Wie voorbereid op wintersportvakantie wil, doet er goed aan van tevoren ski- of snowboardles te nemen. De kans op blessures neemt dan namelijk met ongeveer 70% af. Bij Holland Indoor Ski kunt u terecht voor zowel ski- als snowboardlessen op een rollerband. Deze ‘piste is qua snelheid en hellingshoek af te stemmen op uw niveau. Kinderen vanaf vier jaar kunnen al een skicursus volgen. Leren snowboarden kan vanaf zes jaar. In de zomer verzorgt het sportcentrum waterski- en wakeboardlessen. Het centrum beschikt ook over een klimwand met parcours in verschillende moeilijkheidsgraden. Vrij klimmen mag alleen wanneer u in bezit bent van een klimcertificaat. Deze kunt u behalen door een cursus te doen. Ook voor een cursus boogschieten bent u aan het juiste adres. Het hindernisparcours is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassen kunnen hun hart ophalen. Er zijn verschillende arrangementen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes mogelijk. Aanmelden is noodzakelijk voor alle activiteiten die Holland indoor Sport biedt.

Stats & tags


Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling