Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de veertiende keer een herfstmarkt in en om Aeres (voorheen: Groenhorst) aan De Balkan te Emmeloord. De hal van deze school wordt feestelijk versierd met een of meerdere bloemstukken.
Ruim 50 standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, kalebassen, bloemstukken, vogelhuisjes, tuinboeken, -gereedschap en -decoraties tot serviezen, bijzondere sieraden, keramiek, glaswerk, brocante etc. Er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte bonbons en nougat en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Een wilgenteenvlechtster maakt prachtige manden, een botanische schilderes is ter plekke aan het werk en een imker vertelt u van alles over de bijen en de honing.
Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt..
Uiteraard is Groei & Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand
Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: Kinderboerderij De Stekplek richt een speciaal hoekje in met knuffeldieren, zoals konijnen en cavia’s en Staatsbosbeheer is aanwezig om met de kinderen vogelhuisjes en insectenhotels te maken.
Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle livemuziek.
Deze knusse herfstmarkt is grotendeels binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus.
Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Niet – leden betalen €3,50 entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis..
Leden, alleen op vertoon van Groei & Bloei ledenpas: gratis entree
Meer inlichtingen:
www.herfstmarktnop.nl
info@herfstmarktnop.nl
of 0527 271327

Stats & tags


Emmeloord, Flevoland, Nederland

Overige informatie

Openingstijden

op zaterdag 5 oktober van 10.00 - 17.00 uur

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling